EjendomsWatch

Medie: Millardhandel er gift for et salg af Deas

Et forestående handel, hvor ATP skal købe sig ind i Danicas portefølje af butikscentre, kommer ubelejligt for Deas, der selv er til salg og som årligt tjener over 70 mio. kr. fra netop Danica, skriver mediet Insidebusiness.

Foto: Danica

Landets største ejendomsadministrator, Deas, er bekymret over udsigten til, at den vigtige kunde Danica er på vej til at få ATP som medejer af sine butikscentre i Danmark, skriver mediet Insidebusiness.

Ifølge mediet tjener Deas årligt over 70 mio. kr. på at administrere de mange butikscentre, der bl.a. tæller Lyngby Storcenter og City 2 i Taastrup.

Internt i Deas har man derfor en frygt for, at opgaven skal sendes i udbud, og at det vil ramme den pris, som ejeren af selskabet, kapitalfonden Montagu, kan få for Deas i tilfælde af et salg.

"Det er klart, at når man kigger på et selskab, der potentielt står over for muligvis at miste en så værdifuld kunde, så er det noget, der påvirker hele casen," forklarer en kilde til Insidebusiness.

Ifølge mediet er Deloitte hyret til at finde en ny ejer af Deas — en opgave, der blev snuppet for næsen af Carnegie og Handelsbanken, fremgår det.

Blandt de oplagte købere til Deas er norske Realia Group, der er ejet af kapitalfonden Altor, samt ejendomsselskabet Dades, der har Novo i ryggen, skriver Insidebusiness.

Hverken Deas, ATP, Danica eller Montagu udtaler sig til citat i artiklen.

ATP Ejendomme har stor gavn af sin størrelse

Fødselar sender Deas på skolebænken med faget nytænkning 

Medie: Finansvirksomheder vil frasælge ejendomme for 2,6 mia. kr.

ATP køber sig ind i Danicas milliardprojekt Postgrunden

Mere fra EjendomsWatch

Parken har igen sorte tal på bundlinjen

Omsætningen løftes trods over en måned med coronalukkede Lalandiaer. Samtidig bemærkes, at der er ikke sikkerhed for, at et helt eller delvist salg af koncernens ejendomme bliver til noget, skriver selskabet i kvartalsrapporten tirsdag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier