EjendomsWatch

Fødselar sender Deas på skolebænken med faget nytænkning

Topchef Henrik Dahl Jeppesen ruller et storstilet effektiviseringsprojekt ud i Deas, selvom han ved, at det ikke nødvendigvis er en storsællert hos medarbejderne. Men det er fremtiden og vil øge kundetilfredsheden, siger manden, der i dag runder 50 — og som selv har været skeptisk undervejs.

Foto: PR

Landets største administrator af ejendomme, Deas, sætter nu gang i den måske største interne forandring i virksomhedens snart 30-årige historie. Hele den måde, som Deas arbejder på til daglig — såvel internt som over for sine kunder — omlægges og vil fra starten af næste år blive udført på nye måder, hvor målstyring og produktion i teams er de bærende elementer.

Manden, der skal få Deas-organisationen og de omkring 600 medarbejdere til gøre op med den nuværende hang til at tænke i siloer og en deraf meget forskellig måde at håndtere Deas' kunder på, er adm. direktør Henrik Dahl Jeppesen, der tirsdag fylder 50.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier