EjendomsWatch

AP Pension og Deas udvider Aarhus-projekt med 126 boliger

Efter at 134 lejligheder blev "revet væk" i starten af 2017 og yderligere 161 lejligheder er på vej, vil AP Pension og Deas udvide boligprojekt i den nordlige Aarhus med 126 boliger.

Peter Olsson, direktør i AP Pensions ejendomsselskab, AP Ejendomme. | Foto: Ritzau Scanpix/Kenneth Lysbjerg Koustrup

Det går så strygende med at få udlejet AP Pensions og Deas' boligprojekt med 295 lejemål i det nordlige Aarhus, at der føjes endnu 127 boliger til. Det skriver AP Pension i en pressemeddelelse.

Projektet Risskov Brynet bliver opført i bydelen Risskov, og den første del af byggeriet på 134 lejemål var klar til udlejning i starten af året. De blev "revet væk," fremgår det. Parterne er nu i gang med at opføre den sidste del på 161 boliger af det først planlagte projekt på 295 lejligheder. Men allerede nu kan parterne altså se, at det ville være godt med yderligere 126 boliger til indflytning i slutningen af 2018.

"Risskov Brynet har en af de bedste beliggenheder nær Aarhus, og vi er meget glade for at kunne bidrage med vores ekspertise til et så ambitiøst boligprojekt, der med alt fra toværelses lejligheder til villalejligheder skaber et boligområde med liv og stemning," lyder det fra Lasse Rüsz, afdelingschef og ansvarlig for udlejning i Deas, i meddelelsen.

Hos AP Ejendomme er direktør Peter Olsson glad for, at ejendommene opføres i høj kvalitet. Det sikrer dels lejernes interesse, men også et langsigtet afkast til kunderne.

"Vi skabt det bedste fundament for at sikre solide afkast til vores kunder, samtidig med at de mange nye lejere får nogle fantastiske boliger," lyder det fra Peter Olsson.

Det lokale mæglerfirma Nonbo & Eland står sammen med Deas for førsteudlejningen, og Deas vil stå for den daglige drift.

Pensionskasse vil omdanne rådhus til butikscenter

AP Pension køber butikscenter for at bygge boliger 

Stor interesse for nye boliger i bryggerikvarter i Aarhus

Fødselar sender Deas på skolebænken med faget nytænkning 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier