EjendomsWatch

MT Højgaard snupper chef hos NCC

Den danske entreprenørkoncern MT Højgaard har ansat ny projektdirektør til forretningsområdet Nybyg i Aarhus.

Foto: PR

42-årige Anders Borg Salling er pr. 1. marts ansat som projektdirektør i MT Højgaards forretningsområde Nybyg i Aarhus, skriver koncernen i en pressemeddelelse.

Anders Borg Salling er uddannet diplomingeniør og kommer fra en stilling som Senior Projektchef i NCC Danmark. Her har han senest haft ansvaret for projektet Ø3 Havneholmen, Aarhus Ø, som netop er afsluttet.

"Vi har set frem til at få Anders Borg Salling med om bord. Anders kan med sin solide erfaring, professionalitet og respektfulde tilgang til samarbejde tilføre vores afdeling yderligere kompetencer indenfor både boliger og erhvervsbyggeri," udtaler Lars Ørvad Nielsen, afdelingsdirektør i MT Højgaard, og tilføjer:

"Ansættelsen af Anders er en del af udviklingen i MT Højgaard, hvor vi gerne vil tilbyde vores medarbejdere en arbejdsplads med fokus på efteruddannelse, kompetenceudvikling og et stærkt lederskab."

Af igangværende opgaver, som den nye projektdirektør skal være involveret i, er blandt andet boligprojektet "Aarhus" og Det Nye Universitetshospital i Aarhus.

MT Højgaard: Børsnotering inden 2019 er usandsynlig

MT Højgaard henter direktør hos Bonava

MT Højgaard fandt 22.000 fejl med digitalt værktøj 

Mere fra EjendomsWatch

Mægler misbrugt i Rema-direktørs boligsalg for 120 mio. kr.

REMA-DIREKTØR I DOBBELTROLLE: En lokal ejendomsmæglers vurdering blev brugt, da Rema-direktør solgte et boligprojekt til små investorer for over 120 mio. kr. Mægleren afviser dog nogensinde at have lavet den pågældende vurdering. ”Vi er bare blevet brugt som en brik i et stort spil,” siger mægler.

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier