EjendomsWatch

Home skal sælge fynsk ejendom til 200 mio. kr.

En centralt placeret ejendom i Odense er sat til salg for 200 mio. kr. Mægler lægger vægt på, at den nuværende lejer, en skole, giver god indtjening i ejendommen, der tæller 25.000 kvm.

Ejendommene, der rummer Tietgenskolen i Odense er blevet udbudt til salg for 200 mio. kr. Det er bygningerne med rødt tegltag. | Foto: PR

I Odenses hovedgade, Thomas B. Thriges Gade, er en 25.000 kvm stor ejendom sat salg for 200 mio. kr. Det skriver mægleren, Home Erhverv, i en pressemeddelelse.

Ejendommen, med en bygningsmasse på cirka 13.000 kvm, ligger tæt på togstationen til den ene side, og det mere eksklusive område ved havnen.

I øjeblikket lejes hovedparten af bygningerne på Thomas B. Thriges Gade 42 og 48 af Tietgenskolen, mens en del også er lejet ud til VUC. Derudover er der 3100 kvm til udlejning i form af enten kontor eller undervisningslokaler.

"Det er en suverænt beliggende investeringsejendom, hvor størstedelen af ejendommen allerede er lejet ud. Det giver en god indtjening, mens de tomme kontorer byder på et væld af anvendelsesmuligheder," siger ejendomsmægler og valuar Rasmus Renner fra Home Erhvervscenter Fyn i pressemeddelelsen.

Lokal investor køber Brugsens gamle møbellager for at bygge boliger i Odense

Godt 1200 nye boliger på tegnebrættet i Odense 

PKA's fynske investering på 250 mio. kr. drives af lokalpolitisk vilje

Odense vil bruge 100 mio. kr. på at byggemodne nye erhvervsgrunde 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier