EjendomsWatch

Home skal sælge fynsk ejendom til 200 mio. kr.

En centralt placeret ejendom i Odense er sat til salg for 200 mio. kr. Mægler lægger vægt på, at den nuværende lejer, en skole, giver god indtjening i ejendommen, der tæller 25.000 kvm.

Ejendommene, der rummer Tietgenskolen i Odense er blevet udbudt til salg for 200 mio. kr. Det er bygningerne med rødt tegltag. | Foto: PR

I Odenses hovedgade, Thomas B. Thriges Gade, er en 25.000 kvm stor ejendom sat salg for 200 mio. kr. Det skriver mægleren, Home Erhverv, i en pressemeddelelse.

Ejendommen, med en bygningsmasse på cirka 13.000 kvm, ligger tæt på togstationen til den ene side, og det mere eksklusive område ved havnen.

I øjeblikket lejes hovedparten af bygningerne på Thomas B. Thriges Gade 42 og 48 af Tietgenskolen, mens en del også er lejet ud til VUC. Derudover er der 3100 kvm til udlejning i form af enten kontor eller undervisningslokaler.

"Det er en suverænt beliggende investeringsejendom, hvor størstedelen af ejendommen allerede er lejet ud. Det giver en god indtjening, mens de tomme kontorer byder på et væld af anvendelsesmuligheder," siger ejendomsmægler og valuar Rasmus Renner fra Home Erhvervscenter Fyn i pressemeddelelsen.

Lokal investor køber Brugsens gamle møbellager for at bygge boliger i Odense

Godt 1200 nye boliger på tegnebrættet i Odense 

PKA's fynske investering på 250 mio. kr. drives af lokalpolitisk vilje

Odense vil bruge 100 mio. kr. på at byggemodne nye erhvervsgrunde 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier