Lokal investor køber Brugsens gamle møbellager for at bygge boliger i Odense

Coops gamle møbelsalg- og lager i Odense er blevet solgt til en lokal investor, og der skal nu bygges 34.500 kvm "grønne" boliger på den centrale placering.
PR-illustration af det nye byområde, Østerlunden. | Foto: Screenshot fra PR-video
PR-illustration af det nye byområde, Østerlunden. | Foto: Screenshot fra PR-video

En gammel møbelbutik og lager, der har været administreret af FDB i Odense, står til at blive lavet om til 34.500 kvm boliger. Det skriver Nybolig Erhverv Odense i en pressemeddelelse på baggrund af, at man har forestået salget.

Det er en enkelt investor, der har købt hele grunden med adressen Østerbro 41, i lokal tale Østerlunden, som skal blive til Odenses "nye grønne bydel." Det faktum, at der kun er en enkelt køber til hele området, bliver vigtigt, for området fremover, mener Bent S. Jensen, direktør i Nybolig Erhverv Odense.

"Vi er positive over, at det er lykkedes at sælge grunden til kun én køber, da det er med til at sikre en god byggemodning. Herudover bliver det ligeledes nemmere at få skabt den røde tråd i byggeprocessen," lyder det i pressemeddelelsen.

Det fremgår ikke, hvem den nye ejer er, eller hvad der er betalt for grunden. Mæglerfirmaet fortæller dog, at det er en lokal investor, der har købt grunden af Coop Invest. I 2016 blev ejendommen vurderet til 39 mio. kr., viser tal fra ejendomsdatabasen OIS.

Godt 1200 nye boliger på tegnebrættet i Odense 

PKA's fynske investering på 250 mio. kr. drives af lokalpolitisk vilje 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Visualisering af første fase af Coop Byen. | Photo: PR-visualisering / Arkitema

Coop sælger fra for milliardbeløb