EjendomsWatch

Lokal investor køber Brugsens gamle møbellager for at bygge boliger i Odense

Coops gamle møbelsalg- og lager i Odense er blevet solgt til en lokal investor, og der skal nu bygges 34.500 kvm "grønne" boliger på den centrale placering.

PR-illustration af det nye byområde, Østerlunden. | Foto: Screenshot fra PR-video

En gammel møbelbutik og lager, der har været administreret af FDB i Odense, står til at blive lavet om til 34.500 kvm boliger. Det skriver Nybolig Erhverv Odense i en pressemeddelelse på baggrund af, at man har forestået salget.

Det er en enkelt investor, der har købt hele grunden med adressen Østerbro 41, i lokal tale Østerlunden, som skal blive til Odenses "nye grønne bydel." Det faktum, at der kun er en enkelt køber til hele området, bliver vigtigt, for området fremover, mener Bent S. Jensen, direktør i Nybolig Erhverv Odense.

"Vi er positive over, at det er lykkedes at sælge grunden til kun én køber, da det er med til at sikre en god byggemodning. Herudover bliver det ligeledes nemmere at få skabt den røde tråd i byggeprocessen," lyder det i pressemeddelelsen.

Det fremgår ikke, hvem den nye ejer er, eller hvad der er betalt for grunden. Mæglerfirmaet fortæller dog, at det er en lokal investor, der har købt grunden af Coop Invest. I 2016 blev ejendommen vurderet til 39 mio. kr., viser tal fra ejendomsdatabasen OIS.

Godt 1200 nye boliger på tegnebrættet i Odense 

PKA's fynske investering på 250 mio. kr. drives af lokalpolitisk vilje 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier