EjendomsWatch

150 boliger på vej til ny bydel nær Høje Taastrup

Ejendomsudvikleren 2E Bolig skal opføre 150 boliger i nyt byudviklingsprojekt.

Foto: PR

150 boliger er på vej i den nye bydel Nærheden ved Hedehusene. Den nordjyske ejendomsudvikler 2E Bolig Projektsalg skal etablere et grønt boligområde i byudviklingsprojektet, der på sigt skal rumme 3000 boliger. Det fremgår af en pressemeddelese.

"Med egen skole, nem adgang til grønne områder og kun 20 minutter fra Hovedbanegården kan Nærheden tilbyde noget af det bedste fra forstaden," siger Jesper Skovsgaard, der er direktør og ejendomsudvikler for 2E Bolig Projektsalg, i meddelelsen.

2E Bolig Projektsalg og Nærheden P/S har netop underskrevet købsaftale omkring de kommende boliger.

Boligbyggeriet får et samlet omfang på 14.000 etagemeter og kommer til at ligge 100 meter fra en ny folkeskole, der skal bygges i samarbejde med Lego Education, ligesom boligerne også kommer til at ligge tæt ved Hedehusene Station og det fredede naturområde Sejlbjerg Mose, fremgår det videre.

Boligerne skal opbygges som en kombination af fritliggende kædehuse på enten 130 eller 140 kvm i to etager samt lejligheder på 75-95 kvm i tre- og fireetagers ejendomme. Husene udbydes til salg som ejerboliger, og de første af 2E Bolig Projektsalgs boliger forventes at være indflytningsklar i foråret 2018, fremgår det videre.

Nærheden er et partnerskab mellem Høje-Taastrup Kommune og Realdania By & Byg, hvor de to partnere hver ejer 50 pct. af selskabet Nærheden P/S.

Projektområdet er på 65 hektar, og planen er, at der skal blive plads til 8.000 beboere.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier