EjendomsWatch

Jensens Bøfhus sælger to ejendomme med millionrabat

Jensens Bøfhus med Palle Skov Jensen i spidsen har fået solgt to ud af flere ejendomme, der er sat til salg, skriver Børsen.

Foto: Joachim Adrian

Efter flere måneders bestræbelser er det nu lykkedes ejeren af af restaurantkæden Jensens Bøfhus, Palle Skov Jensen, at få solgt to af kædens ejendomme — en i Tilst ved Aarhus og en i centrum af Esbjerg, skriver Børsen.

Ejendomme havde en samlet udbudspris på 38 mio. kr. efter først at være blevet sat til salg for 45 mio. kr. Men over for avisen ønsker Palle Skov Jensen ikke at røbe salgsprisen.

Han betegner dog alligevel handlerne, som Colliers har formidlet, som "fornuftige". 

"Vi har en lejekontrakt, hvor vi får en billigere husleje end det, vi hidtil har haft. Det gør os mere konkurrencedygtige, og vi får noget kapital frigjort til vores ekspansion," siger Palle Skov Jensen til Børsen.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier