EjendomsWatch

Erhvervsmæglere indfører nye digitale værktøjer

Erhvervsmæglere satser i højere og højere grad på digitale løsninger til at effektivisere salgsprocessen. Nyeste trend er, at erhvervsmæglerne implementerer ny teknologi for at lette handlerne af erhvervsejendomme.

Foto: PR.

Digital ejendomssøgning, digital underskrift og digital markedsføring. Den digitale udvikling åbner et hav af muligheder for erhvervsmæglerbranchen og er med til at revolutionere ejendomshandlen generelt. Derfor er erhvervsmæglere over hele landet i stort omfang i gang med at implementere nye digitale værktøjer i det daglige arbejde.

Hos erhvervsmæglerkæden Colliers International har man i udlandet udviklet eget værktøj til at gøre ejendomssøgningen mere intelligent.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Klumme: Andelsboliger som vi kender dem ér fremtiden

Andelsboliger er hverken ejerboliger eller noget der minder om almene boliger, og det skal de heller ikke være i fremtiden, lyder det fra danske andelsboligforeningers talerør i denne klumme, der lægger afstand til påstande om at være spekulanter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier