EjendomsWatch

Høje boligpriser gør konverteringer rentable

De rette vilkår er lige nu til stede for at omdanne kontorejendomme til ejerboliger. Men forretningsmodellen har også sine begrænsninger, lyder det fra Pensam.

Boligpriserne i især København har nu nået et niveau, hvor det er rentabelt at omdanne kontor- eller lagerejendomme til beboelse for at sælge dem som ejerboliger. Det mener investeringsdirektør i Pensam, Benny Buchardt Andersen.

"Der er stadig ikke det boligudbud til stede, som dækker efterspørgslen. I den forbindelse er konverteringer en investeringsstrategi for os at forfølge, hvor den almindelige dansker ikke kan være med til at købe og konvertere selve ejendommen, men hvor de i stedet køber lejlighederne efterfølgende," siger Benny Buchardt Andersen til EjendomsWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Nye finansieringsvilkår ændrer markedet for ejendomsudvikling markant

Det nuværende rentemarked og kommende krav fra Finanstilsynet vil medføre en kraftig forringelse af ejendomsbranchens finansieringsvilkår. Det skaber muligheder for både ejendomsudviklere og ejendomsinvestorer, især dem, som formår at agere i et tiltagende komplekst juridisk miljø, lyder det fra Bech-Bruun-advokat i denne klumme.

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier