Ny partner hos erhvervsmægler i Nordsjælland

Nordicals Nordsjælland vil udbygge sin tilstedeværelse ved at gøre mægler til medejer.
40-årige Jakob Mygind er blevet ejer af 10 pct. af Nordicals Nordsjælland. | Foto: PR / Nordicals
40-årige Jakob Mygind er blevet ejer af 10 pct. af Nordicals Nordsjælland. | Foto: PR / Nordicals

Den 40-årige erhvervsmægler Jakob Mygind er 1. marts indtrådt som partner i Nordicals Nordsjælland, der har forretninger i Hillerød og Helsingør, oplyser mægleren.

Ledelsen varetages stadig af partner Christian Jensen, der har haft den nye partner ansat som mægler siden 2019. Inden var var han i Nybolig.

”Jeg er glad for, at Jakob Mygind har sagt ja til opgaven. Vi deler samme værdier og holdninger til at drive en forretning som vores, og jeg ser frem til, at vi sammen skal udvikle tilstedeværelsen i markedet,” udtaler partner Christian Jessen i en pressemeddelelse.

Ifølge Nordicals oplever Hillerød og de omkringliggende kommuner en stigende efterspørgsel på investeringsmuligheder som følge af befolkningsvækst. Den drives bl.a. af boligpriser i København, der får især børnefamilier til at søge til omegnskommuner.

”Vi har gennem de seneste år vækstet flot og udbredt kendskabet til kædens stærke brand. Det skal vi sammen bygge videre på, så vi fastholder vores ledende markedsposition,” udtaler han.

Nordicals består af partnerejede erhvervsmæglerafdelinger, der er til stede over hele landet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også