Nordicals opruster med Colliers-profil gennem 17 år

Jan Nickelsen, der sidste år stoppede hos erhvervsmægleren Colliers, får nyt direktøransvar hos Nordicals.
Tidligere Colliers-direktør og partner får ny rollle som direktør for forretningsudvikling hos Nordicals. | Foto: PR / Nordicals
Tidligere Colliers-direktør og partner får ny rollle som direktør for forretningsudvikling hos Nordicals. | Foto: PR / Nordicals

Den landsdækkende erhvervsmægler Nordicals føjer erfarne kræfter til virksomheden.

Således har man hyret Jan Nickelsen som direktør for forretningsudvikling, efter at han sidste år stoppede hos konkurrenten Colliers efter 17 år.

”Jan vil bidrage med sparring om, hvordan vi som samlet organisation eksekverer bedst muligt på de strategiske markedstiltag, som vi allerede har søsat, og som vi vil søsætte i løbet af 2023. Tiltag, der betyder, at vi vil møde vores kunder med endnu dybere indsigt i deres verden og højere ambitioner på deres vegne – med det klare fokus at stille dem stærkest muligt i et ejendomsmarked i konstant bevægelse,” udtaler adm. direktør Erik Andresen i en pressemeddelelse.

Han tilføjer, at Jan Nickelsen skal bidrage med viden om ledelse, organisationsudvikling og ikke mindst ejendomsbranchen.

Hovedpersonen selv glæder sig til at kunne bringe sine knap 30 års erfaring i branchen.

”Vi har et meget stærkt fundament med en bred geografisk spredning, et velkonsolideret brand og ikke mindst masser af kompetente og engagerede medarbejdere og forretninger, som jeg glæder mig til at arbejde sammen med,” udtaler han.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også