EjendomsWatch

Fynsk Nordicals-mægler melder om et blandet første halvår

Første kvartal af året gav ”tryk på kedlerne”, hvorimod andet kvartal var mere afdæmpet på det fynske erhvervsmarked, lyder det fra indehaver af lokal Nordicals-forretning. Han håber på, at ro på finansmarkedet kan give medvind igen.

De største investorers appetit på ejendomme er ikke slut endnu, oplever Morten Nielsen, Nordicals-mægler i Odense. | Foto: PR / Nordicals

For at kunne gøre status på første halvår hos Nordicals Odense, mener indehaver Morten Nielsen, at det er nødvendigt at splitte det op i to bidder. For første del af halvåret var der ”tryk på kedlerne” i modsætning til halvårets sidste halvdel, forklarer han i en halvårlig opsummering.

”I andet kvartal har køberne været lidt mere afventende, da markedet hele tiden er kommet med diverse prognoser, som nogle gange har ”strittet” i hver sin retning,” skriver han.

Morten Nielsen fremhæver, at Fyn har oplevet en del off market-handler, da de større investorers appetit stadig ikke er mættet, og han forudser, at den udvikling følger resten af 2022.

Fokus hos investorerne er flyttet fra boligudlejnings- til erhvervsejendomme, da der stadig er en forskel i startafkastet, fremhæver Morten Nielsen.

Han er endnu ikke klar til at udråbe krise, da tomgangsprocenten for alle segmenter stadigvæk er nedadgående, specielt på lagerlokaler, da udbuddet er historisk lavt.

Nordicals løfter omsætningen 30 procent

Nordicals-afstikkere starter egen erhvervsmæglerbutik

Klumme: Brugtvognspriserne falder i USA – godt tegn for ejendomsmarkedet i Danmark

Mere fra EjendomsWatch

ATP får hak i tuden af Finanstilsynet

Pensionsselskabet får påtale for ikke at have haft et betryggende grundlag til at måle risiko. Tilsynet peger bl.a. på værdiansættelsen af ejendomme.

Briefing uge 38: Håndslag på huslejeloft

Det flittigt diskuterede huslejeloft blev i denne uge vedtaget, og det får konsekvenser for branchen, mener flere aktører. Samtidig faldt to trecifrede millionhandler på plads i lighed med en personlig konkurs samt anklager om monopollignende tilstande. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier