EjendomsWatch

Newsec opruster inden for transaktioner med garvet profil

Rådgiver med over 25 års erfaring i ejendomsbranchen føjes til teamet hos Newsec Advisory, som dermed kommer op på syv profiler i Capital Markets-afdelingen.

Nødlidende ejendomme har været på menuen hos Peter Westphall hos den statslige banklosseplads Finansiel Stabilitet. Nu tager han kompetencerne med til Newsec. | Foto: PR / Newsec

Erhvervsmægleren Newsec Advisory har ansat Peter Westphall, tidligere salgschef hos statslige Finansiel Stabilitet, der får titel af associate director, oplyser firmaet i en pressemelding.

Samlet bibringer han mere end 25 års brancheerfaring, herunder også fra Jyske Bank og Glostrup Erhvervsejendomme (Geas).

”Med Peter kan vi supplere med flere nye indsigter og markedskendskab og dermed forstærke vores processer og transaktionsvolumen yderligere i Capital Markets,” udtaler Morten Jensen, adm. direktør og seniorpartner i Newsec Advisory, i meddelelsen.

Med ansættelsen, der er sket 1. juni, udvides det danske team til at være repræsenteret af syv personer, der samlet set har mere end 130 års erfaring med ejendomme, fremgår det.

Hovedpersonen selv nævner, at hans fokus bliver på transaktioner, forhandlinger og ejendomsudvikling.

Newsec betegner sig som Nordeuropas største ejendomsrådgiverhus, der har kontakt med de 650 største og mest aktive investorer i Norden.

Newsec: Danske ejendomme giver investorer sikkerhed i en urolig tid

Newsec: Blomstrende detailsektor udgør ”interessant investeringsmæssigt alternativ”

Mæglerduo hæfter rekordvolumen på 2021 – Newsec-direktør ser samme billede i år

Digital kortplatform skal give branchens aktører ”unik indsigt” i ejendomsmarkedet

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier