EjendomsWatch

Cobblestone-investeringer koster på bundlinjen: "Det er aldrig gratis"

Resultatet før skat falder hos en af landets største administratorer, Cobblestone, hvis topchef, Ashkan Ahmadinia, står i spidsen for massive investeringer, der skal gøre selskabet til ”en ledende ejendomsforvalter.” ”Vi er en branche, der er presset på ressourcer,” lyder det bl.a. fra den adm. direktør i et interview med EjendomsWatch.

Ashkan Ahmadinia trådte til som ny Cobblestone-topchef i august sidste år, hvor han afløste medstifter og nuværende bestyrelsesformand Rasmus Juul-Nyholm. | Foto: PR

Ashkan Ahmadinia foretrækker ordet investeringer frem for omkostninger, og i så fald har Cobblestone-topchefen investeret massivt i den virksomhed, han sidste år blev sat i spidsen for.

De øgede udgifter til personale og ny teknologi sætter ikke overraskende sit præg på det netop offentliggjorte 2021-regnskab fra ejendomsadministratoren, hvis resultat før skat lander på 5,3 mio. kr. mod 7,1 mio. kr. året forinden – en tilbagegang på 25 pct.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier