EjendomsWatch

Ny Cobblestone-topchef vil hæve barren og vælte vægge i ejendomsbranchen

Cobblestone skal være markedsledende, og det skal ske i et aktivt samarbejde med kunderne. Det fortæller ejendomsforvalterens nye topchef, Ashkan Ahmadinia, til EjendomsWatch. Han er "fint tilfreds" med at være tredjestørst i en branche, hvor fleksibilitet er et nøgleord, og tiden er løbet fra den klassiske kunde-leverandør-model.

"Det at være ejendomsforvalter i dag er jo 500 forskellige ting, og jeg kender ikke nogen virksomheder, der kan løfte den fulde plade selv," lyder det fra Cobblestones nytiltrådte topchef, Ashkan Ahmadinia. | Foto: PR

"Rasmus og jeg kan gå hen og blive rigtig farlige."

Ashkan Ahmadinia, Cobblestones nye 41-årige topchef, fremhæver entreprenørånden som en af de bærende søjler i den konstruktion, hans forgænger, grundlæggeren Rasmus Juul-Nyholm, gik i jorden med tilbage i 2003.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier