EjendomsWatch

Kurator jagter karantæne-dømt ledelse: Byggede til vennepris for Aalborg-udvikler

BYGGEBOSSER I AFTALT SPIL: Tidligere ledelse i krakket entreprenør er ramt af konkurskarantæne og millionkrav fra kurator, der mener, at selskabet har bygget under kostpris for udvikleren Jesper Skovsgaard, som står bag 2E Group. Selskabets advokat afviser den udlægning.

Jesper Skovsgaards 2E Group havde gennem en årrække et samarbejde med krakket entreprenørkoncern, der ifølge kuratorer medførte "særdeles stor risiko for tab" hos leverandørerne til 2E's udviklingsprojekter. | Foto: PR / 2E Group

Der var tale om groft uagtsom forretningsførelse, da virksomheden Råhus Construction gennem en årrække agerede fast entreprenør for den aalborgensiske ejendomsudvikler Jesper Skovsgaard.

Det mener Retten i Aarhus, der i maj 2021 idømte den tidligere ledelse i det nu krakkede Råhus Construction to års konkurskarantæne. Ifølge kuratellet har selskabet haft en forretningsmodel, hvor man udførte tabsgivende entrepriser på Jesper Skovsgaards projekter.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier