EjendomsWatch

Rådgiverduo vinder kommunal aftale til kvart milliard

Moe og Dall & Lindhardtsen skal de kommende fire år levere bygherrerådgivning i København for en af landets største offentlige aktører udi bygge- og anlægsprojekter.

Med den indgåede rammeaftale får rådgiverne Moe og Dall & Lindhardtsen endnu mere at skulle have sagt i forhold til udviklingen i hovedstaden. | Foto: Rune Johansen (DroneRune)

Den rådgivende ingeniørvirksomhed Moe og arkitekterne fra Dall & Lindhardtsen har netop underskrevet en fireårig rammeaftale med Byggeri København. Aftalen har en anslået værdi af 250 mio. kr., fremgår det af en pressemeddelelse fra førstnævnte.

Bygherrerådgivningen vil ske i forbindelse med nybyggeri såvel som ombygninger og renoveringer.

Det er ikke første gang, at Moe arbejder sammen med den kommunale organisation Byggeri København, men ifølge Dorthe Søeberg Hovmand, forretningschef for bygherrerådgivning hos Moe, tager den indgåede aftale samarbejdet "til næste niveau."

"For nyligt har vi styrket det kommunale område yderligere, da vi har fået et nyt team, der ud arbejder lokalplaner og bistår vores bygherrer med myndighedsprocesser. Så vi er godt rustet til at løfte opgaven sammen med Dall & Lindhardtsen, der er en af vores faste samarbejdspartnere," siger Dorthe Søeberg Hovmand i meddelelsen.

Moe blev for to år siden overtaget af det internationale rådgivningshus Artelia.

Dall & Lindhardtsen, der har arkitektur indenfor uddannelses-, skole- og børneområdet som speciale, har base i nordsjællandske Helsingør.

Byggeri København agerer hvert år bygherre på op imod 200 bygge- og anlægningsprojekter i hovedstaden herunder bl.a. institutioner og idrætsfaciliteter, hvilket gør enheden til en af landets største bygherrer.

Moes ejer køber norsk ingeniørrådgiver

Ingeniørkoncern i fusion: "Vi får flere muskler til at erobre Norden" 

Ny direktør og ejerkreds hos nordsjællandske arkitekter

Rådgivere udskiftes efter budgetskred på 425 mio. kr. 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier