EjendomsWatch

Torben Klausen stopper som adm. direktør i Sweco Architects

Den tidligere direktør for Årstiderne Arkitekter, som fortsatte i spidsen efter salget til Sweco, afløses af afdelingsdirektør. Selv frigøres han fra den daglige drift og får nye opgaver.

Torben Klausen stod i en årrække i spidsen for Årstiderne Arkitekter, som i dag er en del af Sweco. | Foto: PR

Den 1. september får Sweco Architects ny direktør i form af den 44-årige Mick Schou Rasmussen, der kom til Sweco i januar 2021 fra en stilling hos Velux. Det skriver Sweco i en pressemeddelelse.

Han overtager roret efter Torben Klausen, der får en ny stilling som executive advisor for Swecos adm. direktør Dariush Rezai, hvor han får ansvaret for integreret rådgivning, et nyeetableret nøglekundeprogram og Swecos digitaliseringsprogram.

”Jeg er beæret over at blive betroet opgaven som overordnet ansvarlig for så mange ekstremt dygtige arkitekter og konstruktører. Jeg går ydmygt til opgaven og er taknemmelig for den tillid, jeg er blevet mødt med i hele organisationen,” siger Mick Schou Rasmussen i pressemeddelelsen.

Han har tidligere haft en toppost i Velux i Storbritannien og i Irland.

Torben Klausen er en markant profil i arkitektbranchen, hvor han tidligere har været topchef for Årstiderne Arkitekter, som Sweco opkøbte for over tre år siden, og han har i sin tid hos Sweco også stået i spidsen for opkøbet af Kant Arkitekter.

”Sweco er førende inden for integreret rådgivning, men der er stadig et stort uforløst potentiale og forbedringsmuligheder, som jeg glæder mig til at give min fulde opmærksomhed. Det kan kun lade sig gøre, hvis jeg frigøres fra den daglige drift. Det er muligt nu, hvor to opkøb er gennemført og arkitektdivisionen er organisatorisk og resultatmæssigt i god form,” udtaler Torben Klausen i meddelelsen.

Farvel til Kant og Årstiderne Arkitekter

To år efter Sweco overtog Årstiderne Arkitekter er alle chefer stadig ombord

Årstiderne Arkitekter får svensk ejer 

Mere fra EjendomsWatch

Hæstorp lover opgør med kommunalt bygge-bureaukrati: "Det går simpelthen ikke"

EJENDOM2021: København står i en boligkrise, og private udviklere og investorer skal i gang med at bygge flere billige boliger, siger overborgmesterkandidat Sophie Hæstorp Andersen (S). Hun lover omvendt at sætte "hårdt ind" over for bureakratiet i forbindelse med eksempelvis behandling af byggesager. Se uddybende videointerview her.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier