EjendomsWatch

Ti erhvervsejendomme solgt for 88 mio. kr.: Køber vil omdanne Danske Bank-kontorer til boliger

Sælger er det engelskbaserede M7 Real Estate, mens køber er Frederiksværk-selskabet Estate Invest, der på sigt vil udvikle ejendommene.

Denne hjørneejendom på Centrumgade i Ballerup er blandt i alt 10, som netop har skiftet ejer. | Foto: PR / Danbolig Erhverv

En portefølje af ti erhvervsejendomme i omegnen af København og i Nordjsælland er blevet solgt for 88 mio. kr. i en såkaldt off-market-transaktion mellem det engelskbaserede M7 Real Estate og Estate Invest, der har base i Frederiksværk. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Mægleren Danbolig Erhverv Hillerød og København glæder sig over, at det lykkedes at gennemføre handlen på trods af corona-situationen, og kalder sælger og køber for "meget professionelle aktører i markedet." Danske Bank lejer sig i øjeblikket ind i ejendommene, men køber har andre planer på sigt.

"Vi har købt en række attraktive ejendomme, der alle ligger enormt centralt og har en solid ankerlejer i form af Danske Bank. På sigt ser vi stort potentiale i at udvikle ejendommene, f.eks. ved at omdanne kontorer til boliger, i takt med at bankerne får behov for mindre plads," fortæller Peter Nielsen, Estate Invest, til Frederiksborg Amts Avis.

Mislykket salg af erhvervsgrund i Nordsjælland udløser konkurs hos udvikler

Partner forlader Danbolig Erhverv efter fem måneder: "Vi har ikke været enige" 

Home Erhverv skifter navn: Bliver en del af international kæde 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier