EjendomsWatch

Home Erhverv skifter navn: Bliver en del af international kæde

Home Erhverv bliver en del af den internationale erhvervsmæglerkæde Engel & Völkers.

Partnere i home Erhverv, Henrik Svane og Mikkel Søby (I midten) sammen med Dirk Beller (til højre), Head of Commercial, Engels & Völkers. og Lars Freitag, Area Manager, Engels & Völkers. Foto: Pr / Engel & Völkers

1. september bliver Home Erhverv en del af den internationale erhvervsmæglerkæde Engel & Völkers, der har hovedsæde i Hamborg. Dermed skifter alle Homes otte erhvervscentre også navn.

Det oplyser Home i en pressemeddelelse.

En af de to indehavere i Home Erhverv, Mikkel Søby siger i meddelelsen:

"Vi ønsker at være markedets mest kompetente og foretrukne valg og er sikre på, at vi sammen med Engel & Völkers sikrer os muligheden for at have de bedste redskaber i bagagen for at kunne opfylde kundernes forventninger til ydelser og kriterier fremadrettet," lyder det fra Mikkel Søby.

Ifølge den anden indehaver Henrik Svane fortsætter centre som hidtil.

"Vi har store ambitioner for nye tiltag i markedet med vores nye brand, men det er vigtigt for os at fastslå, at vores otte erhvervscentre fortsætter uændret med de samme medarbejdere og professionelle tilgang til markedet som hidtil," siger Henrik Svane.

Hos Engel & Völkers ser man Home-samarbejdet som en måde at træde ind på det skandinaviske marked.

"Det nye partnerskab giver Engel & Völkers helt nye investeringsmuligheder i Norden, og vi glæder os til at komme i arbejdstøjet," siger Dirk Beller, der er kommerciel chef i Engel & Völkers, som ifølge pressemeddelelsen opererer i mere end 30 lande og beskæftiger ca. 12.000 medarbejdere.

Home Erhverv henter ny direktør til Aarhus-afdeling

Nordicals gafler supersælger hos Home

Partner forlader Danbolig Erhverv efter fem måneder: "Vi har ikke været enige"

Home Erhverv i Roskilde får ny ejerkreds

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier