EjendomsWatch

Tysk mægler gik ikke meget op i størrelse men havde ét ultimativt krav til dansk partner

Når Engels & Völkers nu træder ind på det danske marked gennem sit partnerskab med det tidligere Home Erhverv, er der særligt én årsag til, at samarbejdet kunne lade sig gøre.

Partnere i home Erhverv Henrik Svane og Mikkel Søby (i midten). De er flankeret af Dirk Beller (til højre), der er Head of Commercial i Engels & Völkers, og Lars Freitag (til venstre), der er Area Manager i Engels & Völkers. | Foto: Pr / Engel & Völkers

Den store tyske mægler Engels & Völkers kunne tidligere på sommeren annoncere, at selskabet kommer til Danmark, når det tidligere Home Erhverv tager navneforandring og bliver en del af den tyske koncern. Og netop navneforandringen har spillet en afgørende rolle i tyskernes valg af partner.

Det fortæller Engels & Völkers' kommercielle direktør i et interview med EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing: Uge 29 i ejendomsbranchen

Peter Norvig bliver reddet af en ekstern investor, og renteswaps er dyre. Alt var ved det gamle i uge 29 i ejendomsbranchen, hvor EjendomsWatch satte fokus på store og små spillere i både ind- og udland.

Sagsbehandlingstid kan lamme byggerier

På grund af sagsbehandlingstid på udvidelse af grusgrave ved Roskilde kan Nymølle Stenindustrier ikke levere nok grus til byggerier i hovedstadsområdet efter sommer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier