EjendomsWatch

Nyt samarbejde skal hjælpe Home Erhvervs kunder til bedre investeringer

Home Erhverv har netop indgået et strategisk samarbejde med analysefirmaet Exometric, der skal hjælpe kunderne til bedre investeringer. Det er dog ikke alle kæder, der ønsker at outsource den slags ydelser.

Home Erhverv har lavet en aftale med Exometric, mens andre kæder foretrækker at lave analyserne internt. | Foto: Ritzau Scanpix/Casper Dalhoff.

Der er ikke noget mærkeligt i, at ejendomsinvestorer ønsker det maksimale afkast af deres investeringer. Nogle gange kan det imidlertid være svært at spå om fremtiden, og derfor kan der være megen fornuft i at alliere sig med et analysefirma, som har specialiseret sig i forbrugeradfærd.

På den måde kan der opnås viden af afgørende betydning forud for beslutningen om, hvor bl.a. erhvervsejendomme og kommende investeringsprojekter skal placeres. Et nyt samarbejde med analysevirksomheden Exometric skal på den måde være med til at give Home Erhvervs kunder en større indsigt i forbrugeradfærd og markedstendenser.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier