EjendomsWatch

Vestjysk byggefirma solgt til direktøren efter rekordår

JCN Bolig når op på en overskudsgrad på 5,3 pct. i 2019. I år ventes toplinjen forøget til over 700 mio. kr. uden at gå på kompromis med lønsomheden.

Flemming Skov Nielsen (tv.) sammen med den nye majoritsejer af JCN Bolig Flemming V.T. Rasmussen.

Byggevirksomheden JCN Bolig, der har hjemsted i vestjyske Vildbjerg, kom ud af 2019 med sit hidtil bedste resultat, oplyser virksomheden, der i samme ombæring gennemfører et generationsskifte.

"Efter 79 år i familien Nielsens varetægt blev aktiemajoriteten overdraget til adm. direktør Flemming V. T. Rasmussen. Naturligvis et specielt og følelsesladet skifte efter så mange år," skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Omsætningen blev i 2019 forøget med over en tredjedel til 583 mio. kr., hvoraf der var 31,2 mio. kr. tilbage før skat, svarende til en resultatgrad på 5,3 pct.

"Med opstart i 2013 var målet i den femårige strategiske plan fra 2015-2019 at opnå en samlet overskudsgrad over 4 pct. Akkurat som det er tilfældet med 2019, så lander den samlede overskudsgrad for den femårige periode på samlet 5,4 pct," skriver selskabet, der venter en omsætning i 2020 på 700 mio. kr.

JCN Bolig oplyser at beskæftige 135 medarbejdere.

NREP indgår aftale om boligprojekter til over en halv milliard

Domea finder afløser til konkursramt entreprenør på Nordhavns første almene boliger

Boligorganisation bygger 111 ungdomsboliger i Aarhus

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier