EjendomsWatch

Nrep indgår aftale om boligprojekter til over en halv milliard

JCN Bolig skal stå for opførelsen af et boligprojekt ved Aarhus samt et Henning Larsen-tegnet kollegiekoncept i Nordhavn i København.

JCN Bolig skal blandt andet stå for byggeriet af Umeus-kollegiet, der er et co-living-koncept for studerende tegnet af Henning Larsen Architects. | Foto: PR / Henning Larsen Architects

Ejendomsselskabet Nrep og udvikleren JCN Bolig har indgået en aftale om to store boligprojekter i København og Aarhus med knap 500 boliger.

Aftalerne løber op i en samlet værdi af godt en halv milliard, oplyser JCN i en pressemeddelelse.

Projekterne består af et boligprojekt i Lisbjerg ved Aarhus med 215 boliger og et kollegie i Nordhavn i København med 277 værelser til studerende.

"Med aftalen på plads glæder vi os nu til at realisere disse to pionerprojekter. I Aarhus bygger vi ca. 19.000 kvm bæredygtige boliger i træ og med en stor grad af upcycling, f.eks. genbrugte vingetegl i facaden. Og i Nordhavn sætter Umeus-kollegiet helt nye standarder for fremtidens studieboliger," udtaler Steen Jønsson, udviklingsdirektør i Nrep, i meddelelsen og fortæller, at man er gået i jorden i Nordhavn.

Begge projekter har været to år undervejs, hvor JCN er blevet involveret i god tid.

Med en ordresum på mere end en halv milliard er det ordrer, som naturligt betyder meget for JCN Bolig.

Lars P. Adamsen, salgs- og udviklingsdirektør, JCN

Boligprojektet i Aarhus skal bygges i op til tre etager og bliver DGNB-certificeret i kategorien "guld". Projekter er tegnet af Lendager Arkitekter og er JCN's andet DGNB-certificerede projekt.

Projektet opføres i klynger af 12 huse, der får grøn bevoksning på tagene samt solceller, og facaden kommer til at bestå af en variation af materialer som tegl, metal, skiffer og træ.

I Nordhavn bygger Nrep og JCN et kollegie under det såkaldte co-living-koncept Umeus. Kollegiet er tegnet af Henning Larsen Architects og får placering tæt på Domeas almene boligprojekt Orienten, som JCN også står for opførelsen af.

"Med en ordresum på mere end en halv milliard er det ordrer, som naturligt betyder meget for JCN Bolig. Med ordrerne fastholder JCN Bolig den strategiplan, der blev lagt i 2012," udtaler Lars P. Adamsen, salgs- og udviklingsdirektør i JCN, i meddelelsen.

JCN Bolig beskæftiger i dag 115 ansatte. Heraf 50 håndværkere indenfor fagene tømrer, beton og elementmontage. De øvrige 65 ansatte er funktionærer primært beskæftiget med projektledelse.

Bæredygtige tiltag rykker ind i lagerhallerne

Lokal investorkreds skal give ro til beboerne i NREP-handel

Hele NREP's ejendomsportefølje skal køre på grøn energi

NREP sælger 152 Aarhus-boliger i trecifret millionhandel til lokale investorer 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier