EjendomsWatch

Rambøll i nyt rådgiveropkøb

120 medarbejdere inden for byggeri føjes til Rambøll-koncernen, som kort efter overtagelsen af Henning Larsen Architects igen er på opkøb. Denne gang i Singapore.

Singapore med sin perlerække af højhusbyggerier er hjemsted for Rambølls seneste opkøb. | Foto: PR / Rambøll

Rådgiverkoncernen Rambøll, der i december overtog det danske arkitektfirma Henning Larsen, køber nu ingeniørvirksomheden Web Structures med hjemsted i Singapore, oplyser selskabet.

"Opkøbet understreger vores engagement i Sydøstasien, som har været et prioriteret marked for os siden opkøbet af landskabsarkitektvirksomheden Studio Dreiseitl i 2013,” siger Richard Beard, adm. direktør for Rambølls globale byggeriforretning, i meddelelsen.

"Med mere end 180 kolleger i Singapore og Malaysia kan Rambøll nu tilbyde integrerede designløsninger på tværs af det byggede miljø," tilføjer han.

Web Structures har været designer på flere ikoniske projekter i Singapore og Malaysia, herunder Mediacorp Campus i Singapore, Grand Hyatt Hotel i Kuala Lumpur, Malaysia og Four Seasons på Seychellerne, fremgår det.

"Ved at gå sammen med Rambøll får vi en fantastisk mulighed for at udvide vores kundebase i Sydøstasien samtidig med, at vi udbygger vores kunderelationer globalt," siger Hossein Rezai, adm. direktør i Web Structures, i meddelelsen.

Virksomheden har gennem årene oparbejdet specialistkompetencer inden for højhusbyggeri, der også er en af Rambølls strategisk udvalgte specialistydelser.

"Opkøbet styrker dermed Rambølls globale højhuskompetencer yderligere i at levere banebrydende, avanceret højhusbyggeri internationalt og på de nordiske markeder," skriver Rambøll, der ikke røber nogen økonomiske detaljer om handlen.

Rambøll køber Henning Larsen Architects

Rambøll realiserer omsætningsvækst på 24 procent i første halvår

Rambøll bliver hovedrådgiver på letbane-projekt til 2,3 mia. kr. 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier