EjendomsWatch

Tre mæglere forenes om at sælge 180.000 kvm byggeretter i Høje-Taastrup

Erhvervsmæglerne CC Property, Newsec Advisory og Colliers indgår samarbejde, der ifølge én af parterne måske ikke bliver det sidste.

Tre rådgivere skal nu sælge byggeretter i Høje Tastrup C. Foto: PR

Tre erhvervsmæglere, Colliers, Newsec og CC Property, forener kræfterne om at sælge 180.000 kvm byggeretter ud af et areal på i alt 263.000 kvm i Høje Taastrup.

Formålet er et nyt byområde med 1500 boliger og 4000 arbejdspladser mellem Høje-Taastrup station og butikscentret City2, skriver Newsec i en pressemeddelelse.

"Sammen kan vi skabe en effektiv løsning for vores opdragsgiver i Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C. Vi kan få kontakt til en langt større del af markedet og angribe salgsarbejdet på en helt anderledes måde, når vi gør det sammen i stedet for hver for sig," udtaler Peter Mahony, adm. direktør og partner i CC Property, i pressemeddelelsen.

Mæglerne sælger på vegne af arealudviklingsselskabet Høje-Taastrup C, som ejer byggeretterne. Selskabet er ejet i fællesskab af Danske Shoppingcentre, Ejendomsselskabet Norden og Høje-Taastrup Kommune.

"På trods af at vi allerede har solgt en ikke uvæsentlig del af byggeretterne, så er det vigtigt, at vores salg sker optimalt og i et tæt samarbejde med vores samarbejdspartner, og jeg er sikker på, at den model vi har valgt, er den rigtige," udtaler Lars Bloch, adm. direktør for arealudviklingsselskabet Høje-Taastrup C, i meddelelsen.

En kommende alliance?

Hvis samarbejdet bliver succesfuldt afviser de tre erhvervsmæglere ikke, at der vil ske lignende aftaler i fremtiden.

"Jeg tror, mange glemmer, at vi i forvejen har en lang række samarbejdsrelationer og snitflader i vores daglige arbejde. Det kan derfor meget vel være, at vi kommer til at se mere til denne type samarbejder i fremtiden om de helt store udviklingsprojekter," udtaler Peter Mahony i meddelelsen.

Ny bydel i Høje Taastrup når milepæl: Sælger de første byggegrunde

Nyt boligkvarter i Hedehusene sælger hurtigere end ventet

Høje Taastrup får nyt bofællesskab med 150 boliger

PLH Arkitekter vinder vartegn i Høje Taastrup

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier