EjendomsWatch

Teknikkoncern vender tab til profit

Kemp & Lauritzen vækster med godt 20 millioner i 2018 sammenlignet med året før og ser ud til at være sluppet fra de røde tal på bundlinjen, som selskabet præsenterede i 2016.

Peter Kaas Hammer, adm. direktør i Kemp & Lauritzen. Foto: PR.

Landets største teknikentreprenør Kemp & Lauritzen forbedrer bundlinjen med godt 20 mio. kr. som følge af god fremdrift i udviklingen af forretningen.

Det siger selskabets adm. direktør i en pressemeddelelse om selskabets årsregnskab for 2018.

"Vi har styrket vores interne processer og vores organisation, så vi forretningsmæssigt kan understøtte vores mange dygtige medarbejdere og tekniske kompetencer. Både når det gælder service og de helt store opgaver. Og den udvikling kommer vi til at fortsætte ved at arbejde smartere og mere værdiskabende via digital innovation, der kommer vores kunder til gavn," siger Peter Kaas Hammer, adm. direktør i Kemp & Lauritzen, i meddelelsen.

Teknikentreprenøren realiserede en omsætning på ca. 2,4 mia. kr. i 2018 og omsatte dermed for et par tusinde kroner mindre end året før.

Overskudsgraden lander på 3 pct., mens årsresultatet efter skat er 54,5 mio. kr. i 2018 mod 31,6 mio. kr. i året før. Man skal kun et år længere tilbage for at finde røde tal på bundlinjen, da selskabet realiserede et tab på 32,1 mio. kr. efter skat i 2016.

Kemp & Lauritzens egenkapital er steget til 336,4 mio. kr. i 2018 fra 303,2 mio. kr. året før.

"Vi har i de seneste halvandet år rettet godt op på tingene. Årsresultatet for 2018 er tilfredsstillende for os, og vi er på en god rejse, hvor vi har fået styrket vores forretningsmæssige fundament," siger Peter Kaas Hammer til Børsen tirsdag.

Kemp & Lauritzen er en landsdækkende installationsvirksomhed med knap 2000 ansatte. Virksomheden udfører tekniske løsninger inden for el, VVS, ventilation og køl både som daglig service eller store entrepriser.

Kemp & Lauritzen har udført tekniske totalløsninger til både private erhvervsdrivende og offentlige kunder i mere end 135 år. Peter Kaas Hammer tiltrådte som adm. direktør den 1. august 2017.

Teknikentreprenører taber penge trods opsving

Leverandør af ejendomsteknik vil afskedige op til 700 i Norden

Teknikkoncern siger farvel til topchefen

Kemp & Lauritzen spår fremgang efter resultatdyk i 2015

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier