EjendomsWatch

Teknikkoncern siger farvel til topchefen

Den adm. direktør i Kemp & Lauritzen stopper efter otte i spidsen for at blive topchef i Dovista Gruppen.

Foto: PR

Teknikkoncernen Kemp & Lauritzen skal have ny adm. direktør, da topchefen gennem otte år, Allan Jørgensen, har opsagt sin stilling.

"Vi har haft et godt samarbejde med Allan gennem en årrække og beklager, at han siger farvel. Men samtidig glæder vi os over, at Kemp & Lauritzen efter en omfattende strategiproces og en forbedring af organisationen i dag står historisk stærkt som virksomhed," lyder det i en pressemeddelelse fra selskabets bestyrelsesformand Boris Nørgaard Kjeldsen, der også er adm. direktør i ejendomsselskabet Dades.

Allan Jørgensen forlader 1. juli Kemp & Lauritzen til fordel for et job som adm. direktør i Dovista Gruppen, der producerer vinduer og døre og er ejet af VKR Holding, der kontrolleres af Velux-familien.

Bestyrelsen har konstitueret økonomidirektør Tue Sjøntoft som adm. direktør.

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier