EjendomsWatch

Teknikkoncern siger farvel til topchefen

Den adm. direktør i Kemp & Lauritzen stopper efter otte i spidsen for at blive topchef i Dovista Gruppen.

Foto: PR

Teknikkoncernen Kemp & Lauritzen skal have ny adm. direktør, da topchefen gennem otte år, Allan Jørgensen, har opsagt sin stilling.

"Vi har haft et godt samarbejde med Allan gennem en årrække og beklager, at han siger farvel. Men samtidig glæder vi os over, at Kemp & Lauritzen efter en omfattende strategiproces og en forbedring af organisationen i dag står historisk stærkt som virksomhed," lyder det i en pressemeddelelse fra selskabets bestyrelsesformand Boris Nørgaard Kjeldsen, der også er adm. direktør i ejendomsselskabet Dades.

Allan Jørgensen forlader 1. juli Kemp & Lauritzen til fordel for et job som adm. direktør i Dovista Gruppen, der producerer vinduer og døre og er ejet af VKR Holding, der kontrolleres af Velux-familien.

Bestyrelsen har konstitueret økonomidirektør Tue Sjøntoft som adm. direktør.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier