EjendomsWatch

Teknikkoncern siger farvel til topchefen

Den adm. direktør i Kemp & Lauritzen stopper efter otte i spidsen for at blive topchef i Dovista Gruppen.

Foto: PR

Teknikkoncernen Kemp & Lauritzen skal have ny adm. direktør, da topchefen gennem otte år, Allan Jørgensen, har opsagt sin stilling.

"Vi har haft et godt samarbejde med Allan gennem en årrække og beklager, at han siger farvel. Men samtidig glæder vi os over, at Kemp & Lauritzen efter en omfattende strategiproces og en forbedring af organisationen i dag står historisk stærkt som virksomhed," lyder det i en pressemeddelelse fra selskabets bestyrelsesformand Boris Nørgaard Kjeldsen, der også er adm. direktør i ejendomsselskabet Dades.

Allan Jørgensen forlader 1. juli Kemp & Lauritzen til fordel for et job som adm. direktør i Dovista Gruppen, der producerer vinduer og døre og er ejet af VKR Holding, der kontrolleres af Velux-familien.

Bestyrelsen har konstitueret økonomidirektør Tue Sjøntoft som adm. direktør.

Mere fra EjendomsWatch

Mogens de Linde nærmer sig mursten for 4 milliarder

Byggeselskab Mogens de Linde gik frem på driften i 2021, mens der blev barberet omkring en fjerdedel af top- såvel som bundlinje. Værdiopskrivninger sætter igen i år et markant aftryk på regnskabet fra det aarhusianske ejendomskoryfæ, der netop har sammensat en ny ledelse.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Københavnske City Apartment indtager med tocifret millionopkøb førstepladsen på dagens liste med 11 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier