EjendomsWatch

Leverandør af ejendomsteknik vil afskedige op til 700 i Norden

Først røg topchefen, og nu griber Caverion til fyringer i hele Norden, herunder også i Danmark.

Foto: PR

Overkapacitet hos Cavarion, der leverer tekniske løsninger til ejendomme, betyder, at selskabet nu skrider til fyringer både i Sverige, Norge og Danmark.

I en meddelelse til Nasdaq Helsinki, hvor selskabet er børsnoteret, fremgår det, at ledelsen sammen med eksterne konsulenter er nået frem til, at Cavarion er for omkostningstung og har haft problemer med at eksekvere sin strategi. I maj røg topchef Fredrik Strand ud med dags varsel.

"Udover tidligere annoncerede 300 midlertidige reduktioner og restruktureringsomkostninger på 2 mio. euro i første kvartal, planlægger Cavarion yderligere omkostningsreduktioner (...) Personalereduktionerne forventes at berøre op til 700 ansatte," skriver Cavarion.

Selskabet tilføjer, at hovedfokus for fyringerne er rettet mod divisionerne Sverige og Danmark-Norge og også mod selskabets koncernfunktioner. Omkring 10 pct. af de ansatte i de berørte enheder indgår i de forestående forhandlinger om afskedigelser, fremgår det.

Cavarion leverer alt fra ventilation, køling, sikring og alarmer til det komplette ansvar for bygningsvedligehold.

Supersygehus lander millionkontrakt med finsk firma

Teknikkoncern siger farvel til topchefen

Mere fra EjendomsWatch

Danica finder ny administrator af tocifret milliardportefølje

En af landets største ejendomsadministratorer, CEJ, skal fra 1. oktober overtage administrationen af Danica Ejendommes portefølje af erhvervs- og boligejendomme.”Det styrker selvtilliden i organisationen,” lyder det fra topchef. Aftalen bliver blandt CEJ’s største og overtages fra den større konkurrent Newsec. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier