EjendomsWatch

Ejendomsrådgiver henter erfarne kræfter hos CBRE

Hos det nyetablerede Gottlieb + Partners skal kvinde med 20 års erfaring fra ejendomsbranchen bidrage til virksomhedens videre vækst.

Foto: PR

Ulla Nielsen er tiltrådt som ny ejendomsstrateg hos ejendomsrådgiveren Gottlieb + Partners med hjemsted i Hørsholm, oplyser virksomheden, der blev stiftet i december 2017.

Hun kommer fra en stilling som sagskoordinator hos CBRE og har tidligere været hos blandt andre Gaarde Erhverv, der i dag er sammenlagt med EDC Erhverv Poul Erik Bech. Samlet har hun mere end 20 års erfaring med ejendomme, fremgår det.

"Ulla skal sammen med det øvrige team bidrage til fortsat vækst og udvikling og sikre, at vores kunder får højeste service- og kvalitetsniveau i alle løsninger," siger Thomas Gottlieb, der er partner i Gottlieb + Partners, i en meddelelse.

Virksomheden yder efter udsagn professionel rådgivning til mellemstore og større virksomheder om alt fra salg, udlejning, sagsbehandling og administration af erhvervsejendomme.

Erhvervsmægler udvider ejerkreds med chef fra Red Cushman & Wakefield

CC Property hyrer nye kræfter i jagten på vækst

EDC Poul Erik Bech gafler ny salgsdirektør hos Home

 

Associeret partner i Red skifter til CBRE

Forsiden lige nu

Baresso-ejer har planer om 30-35 nye kaffebarer i Danmark

Den fremadstormende tyske kaffekoncern Jab Holding, som ejer Baresso og Espresso House i Norden, vil inden for fem år have 85 kaffebarer i Danmark. På nuværende tidspunkt trumfer ekspansionslysten trangen til sorte tal på bundlinjen, fortæller direktøren for det danske selskab.

Comwell rammer forbi sine resultatforventninger

Den familieejede hotelkædes resultat i 2017 misser forventningerne med næsten 30 pct, hvilket selskabets adm. direktør forklarer med ekstraudgifter i Sverige og til lukning i Danmark. Kædens hidtil største hotel er undervejs, foruden en udvidelse i Aarhus.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier