EjendomsWatch

Ejendomsrådgiver henter erfarne kræfter hos CBRE

Hos det nyetablerede Gottlieb + Partners skal kvinde med 20 års erfaring fra ejendomsbranchen bidrage til virksomhedens videre vækst.

Foto: PR

Ulla Nielsen er tiltrådt som ny ejendomsstrateg hos ejendomsrådgiveren Gottlieb + Partners med hjemsted i Hørsholm, oplyser virksomheden, der blev stiftet i december 2017.

Hun kommer fra en stilling som sagskoordinator hos CBRE og har tidligere været hos blandt andre Gaarde Erhverv, der i dag er sammenlagt med EDC Erhverv Poul Erik Bech. Samlet har hun mere end 20 års erfaring med ejendomme, fremgår det.

"Ulla skal sammen med det øvrige team bidrage til fortsat vækst og udvikling og sikre, at vores kunder får højeste service- og kvalitetsniveau i alle løsninger," siger Thomas Gottlieb, der er partner i Gottlieb + Partners, i en meddelelse.

Virksomheden yder efter udsagn professionel rådgivning til mellemstore og større virksomheder om alt fra salg, udlejning, sagsbehandling og administration af erhvervsejendomme.

Erhvervsmægler udvider ejerkreds med chef fra Red Cushman & Wakefield

CC Property hyrer nye kræfter i jagten på vækst

EDC Poul Erik Bech gafler ny salgsdirektør hos Home 

Associeret partner i Red skifter til CBRE 

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier