EjendomsWatch

CC Property hyrer nye kræfter i jagten på vækst

Flere opgaver og ambitionen om at udvikle nye forretningsområder får erhvervsmægleren til at hente ny ejendomskonsulent. Hun har senest været direktør i Kina-bosat milliardærs ejendomsselskab.

Foto: PR

Signe Steen Risager er ansat som ejendomskonsulent hos CC Property, skriver erhvervsmægleren i en meddelelse til EjendomsWatch. Hun har senest været direktør i AWDK Property, som er ejet af milliardæren Allan Warburg, der har en portefølje af især strøgejendomme og boliger i København.

CC Property har ifølge meddelelsen stigende tilgang af opgaver og ønsker samtidig at udvikle nye forretningsområder. Her skal Signe Steen Risagers erfaringer med udlejning og asset management inden for erhvervsejendomme bidrage til den udvikling, lyder det.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Verdensomspændende hotelbrand finder vej til Odense

Som led i en samarbejdsaftale med en af verdens største hotelvirksomheder bliver Dolce by Wyndham-brandet lagt ned over Comwell H.C. Andersen Odense, der dermed følger i kølvandet på søsterhotellerne i København og Aarhus. Aftalen kan ifølge koncernchef lokke "endnu flere internationale turister til Odense og Fyn."

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier