EjendomsWatch

Associeret partner i Red skifter til CBRE

Ny rådgiver i afdelingen for lejerådgivning hos erhvervsmægleren skal styrke den strategiske lejerådgivning. (Rettet)

Foto: Presse

(Artikel rettet og opdateret 16. november kl. 11.15 med yderligere oplysninger.)

39-årige Katrine Falkenløve Erichsen er ny lejerådgiver i afdelingen for lejerrådgivning hos erhvervsmægleren og -rådgiveren CBRE. Hendes opgave bliver at styrke den strategiske lejerrådgivning, skriver CBRE i en pressemeddelelse.

"Det er helt bevidst, at vi styrker vores kompetencer i teamet netop nu. Med en faldende tomgang i markedet, er der brug for at kunne se muligheder – og det kan Katrine," siger Jan Lyng-Petersen, vicedirektør i CBRE, i meddelelsen.

Katrine Falkenløve Erichsen, der får titel af director, har siden 2007 arbejdet for den internationale erhvervsejendomsmægler Cushman & Wakefield Red, hvor hun de seneste fem år har været associeret partner i afdelingen for rådgivningservice.

"Udviklingen i markedet netop nu stiller større krav til optimeringen og udnyttelsen af lejemåls funktion og anvendelse. Det gælder både ved flytning til nye lejemål, men der er ofte også muligheder i at gentænke pladsudnyttelse samt vurdere kontraktgrundlag i eksisterende lejemål. Og det ser jeg frem til at hjælpe vores kunder med," siger Katrine Falkenløve Erichsen i meddelelsen.

Katrine Falkenløve Erichsen har en kandidat i erhvervsøkonomi og jura fra Aalborg Universitet, fremgår det.

CBRE oplever rekordstor rift om logistikejendomme

CBRE: Slutspurt sender handelsåret 2017 tæt på 100 mia kr

CBRE: Stærkt marked for udlejning er på vej yderligere op 

Mere fra EjendomsWatch

Fond misser millionsalg og udlejer til tidligere formand

FINGRENE I FONDSMIDLER: Helt usædvanligt valgte erhvervsdrivende fond hverken at sælge eller modernisere en bolig på Frederiksberg i forbindelse med et lejerskifte. I stedet udlejede man sidste år lejligheden til fondens tidligere formand, der nu vil have fonden til at finansiere forbedringer, han selv har lavet. LLO undrer sig.

Briefing uge 21: Skærende kontraster i et anspændt marked

Der er ikke nødvendigvis langt fra milliardsucces til ditto fiasko i et ejendomslandskab, som de fleste aktører kan blive enige om, er ramt af store udfordringer. Det er blot nogle af de ting, vi ser nærmere på i vores faste overflyvning over ugens største begivenheder i branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier