EjendomsWatch

Associeret partner i Red skifter til CBRE

Ny rådgiver i afdelingen for lejerådgivning hos erhvervsmægleren skal styrke den strategiske lejerådgivning. (Rettet)

Foto: Presse

(Artikel rettet og opdateret 16. november kl. 11.15 med yderligere oplysninger.)

39-årige Katrine Falkenløve Erichsen er ny lejerådgiver i afdelingen for lejerrådgivning hos erhvervsmægleren og -rådgiveren CBRE. Hendes opgave bliver at styrke den strategiske lejerrådgivning, skriver CBRE i en pressemeddelelse.

"Det er helt bevidst, at vi styrker vores kompetencer i teamet netop nu. Med en faldende tomgang i markedet, er der brug for at kunne se muligheder – og det kan Katrine," siger Jan Lyng-Petersen, vicedirektør i CBRE, i meddelelsen.

Katrine Falkenløve Erichsen, der får titel af director, har siden 2007 arbejdet for den internationale erhvervsejendomsmægler Cushman & Wakefield Red, hvor hun de seneste fem år har været associeret partner i afdelingen for rådgivningservice.

"Udviklingen i markedet netop nu stiller større krav til optimeringen og udnyttelsen af lejemåls funktion og anvendelse. Det gælder både ved flytning til nye lejemål, men der er ofte også muligheder i at gentænke pladsudnyttelse samt vurdere kontraktgrundlag i eksisterende lejemål. Og det ser jeg frem til at hjælpe vores kunder med," siger Katrine Falkenløve Erichsen i meddelelsen.

Katrine Falkenløve Erichsen har en kandidat i erhvervsøkonomi og jura fra Aalborg Universitet, fremgår det.

CBRE oplever rekordstor rift om logistikejendomme

CBRE: Slutspurt sender handelsåret 2017 tæt på 100 mia kr

CBRE: Stærkt marked for udlejning er på vej yderligere op 

Mere fra EjendomsWatch

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier