Moe udvider rådgiveraktiviteter på Sjælland

Moe har købt rådgivende ingeniørfirma på Sjælland efter længere tids bejleri. Alle medarbejdere fortsætter i det nye regi.
Moe er i gang med at få udvidet sit hovedkvarter i Søborg. Det er ejet af Pensiondanmark. | Foto: PR-illustration
Moe er i gang med at få udvidet sit hovedkvarter i Søborg. Det er ejet af Pensiondanmark. | Foto: PR-illustration

Nielsen & Risager fra Næstved er nu en del af det rådgivende ingeniørfirma Moe, der dermed styrker tilstedeværelsen på Sjælland. Det skriver Sjællandske.

Nielsen & Risager med 30 medarbejdere sikrer på denne måde firmaet på den lange bane. Nielsen og Risager er startet tilbage i 1978 og er i dag partnerejet af nogle af medarbejderne via syv holdingselskaber. De nuværende ejere fortsætter som partnere i Moe-regi, der ligeledes er ejet af de ledende medarbejdere.

"Vi bliver alle ældre, og vi har svært ved at tiltrække kvalificerede yngre ingeniører til Næstved. Derfor prøver vi det her for at afhjælpe problemet. Moe har tidligere været interesseret i at købe os, og nu passede det så begge parter godt," siger Ib Rasmussen, adm. direktør i Nielsen & Risager, til Sjællandske.

Moe har over 700 medarbejdere, hovedkontor i København og derudover kontorer i Vordingborg, Århus, Aalborg, Fredericia og et datterselskab i Oslo.

Pensiondanmark investerer i ingeniørfirmas domicil

Fondsejet rådgiverfusion varsler næste opkøb

NCC får boligopgave i Aalborg

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også