EjendomsWatch

Arkitektfirmaet Cobe skal rådgive på statslig byggeopgave til 200 mio. kr.

Bud på ny innovationsbygning, som støttes af A.P. Møller-fond, var så overbevisende, at opgaven blev tildelt allerede i første runde.

Foto: PR-visualisering: Cobe

Arkitektfirmaet Cobe har i samarbejde med underrådgiverne Sted og Oluf Jørgensen vundet opgaven med at være totalrådgiver på opførelsen af en ny innovationsbygning til Aalborg Universitet, oplyser Bygningsstyrelsen, der er bygherre.

Projektet til 200 mio. kr. støttes med 100 mio. kr. af A.P. Møllers almenfond, og fandt sin rådgiver allerede i den første fase.

"Den beslutning blev truffet, fordi Cobe allerede i sit indledende tilbud gav en overbevisende besvarelse, der imødekom forventningerne i så høj grad, at hverken Aalborg Universitet, Fonden eller Bygningsstyrelsen var i tvivl," siger Signe Primdal Lyndrup, viceadm. direktør i Bygningsstyrelsen, i meddelelsen.

I alt har fem rådgiverteams budt på opgaven, men ifølge rektor på Aalborg Universitet Per Michael Johansen stak Cobes bud ud:

"Vi har fået fem rigtig gode og spændende tilbud. Cobe har dog ramt noget helt unikt, som vi ikke selv kunne forestille os. Deres projekt manifesterer sig i en langstrakt og nøgtern bygning, der placerer sig flot i miljøet på campus samtidigt med, at bygningens indre, der er organiseret som en overskuelig, fleretagers gade, vil være let at orientere sig i," siger han i meddelelsen.

Danica går efter liv og leben på Papirøen

Boligforening bygger 352 ungdomsboliger og kontor i Gellerup

Havneby med 400 boliger på vej til Kolding  

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Andelsboliger som vi kender dem ér fremtiden

Andelsboliger er hverken ejerboliger eller noget der minder om almene boliger, og det skal de heller ikke være i fremtiden, lyder det fra danske andelsboligforeningers talerør i denne klumme, der lægger afstand til påstande om at være spekulanter.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier