EjendomsWatch

Dades udvider butikscenter med 6000 kvm

Farum Bytorv skal have flere butikker, og også 80-100 nye boliger indgår i projektet, som Furesø Kommunes borgmester glæder sig over.

Ejendomsinvesteringsselskabet Dades, der blandt andet ejer 12 butikscentre rundt i Danmark, igangsætter nu en udvidelse af Farum Bytorv med 6000 kvm.

"Udviklingsprojektet i Farum med fokus på både butikker og boliger ligger godt i tråd med Dades' investeringsstrategi, hvor vi bl.a. har fokus på behovet for attraktive familieboliger i Hovedstadsområdet. For mig at se er timingen helt rigtig. I Furesø Kommune er der efterspørgsel efter et større udvalg af udvalgsvarer og spisesteder samt behov for velbeliggende boliger. Jeg glæder mig til det videre udviklingsarbejde" siger Boris Nørgaard Kjeldsen, adm. direktør i Dades, i en pressemeddelelse.

Hos Furesø Kommune er man klar til at frasælge det nødvendige areal og rette lokalplanen til, så projektet bliver muligt at gennemføre. Dades' projekt skal ud over etableringen af butikker, spisesteder og boliger skabe attraktive byrum og gøre det let for såvel bilister, cyklister som gående at komme til og fra Farum Bytorv, fremgår det.

"Alt i alt vil en realisering af projektet betyde mere byliv, bedre indkøbsmuligheder, attraktive boliger og flere arbejdspladser. Det kan jeg kun være tilfreds med," siger borgmester Ole Bondo Christensen (S), i meddelelsen.

Dades-topchef: Træerne gror ikke ind i himlen

Dades vinker farvel til røde tal og jagter nye investeringer

1-0 til Dades i vestjysk kamp om detailkunder

 

Dades-topchef: "Vemodigt at sælge Datea"

Forsiden lige nu

KPMG-topchef køber investeringsejendom til rekordpris og gør lejere nervøse

Den øverste chef i revisionsselskabet KPMG i Danmark er ved siden af sit job også ejendomsinvestor. Med en ny tocifret millioninvestering i en nødlidende ejendom i København frygter lejerne at blive kastebold mellem kortsigtede spekulanter. KPMG-direktør lover dog over for EjendomsWatch at overholde gældende lovgivning.

Et flertal af danskere går ind for blandede byområder

Hverken høje eller lave indkomstgrupper skal klumpe sig sammen, lyder det fra statsministeren – og også fra en overvægt af danskere, viser en rundspørge. Resultatet glæder den almene boligsektor, der har gode erfaringer med blandet byggeri, og som også flere og flere private udviklere går i partnerskab med.

Gangsted-Rasmussen henter ny ejendomspartner

Familievirksomheden Gangsted-Rasmussen har hentet en ny ejendomspartner hos konkurrent. Rekrutteringen kommer efter, at Christian Gangsted-Rasmussen sidste år valgte at sige farvel til en række tidligere partnere og videreføre virksomheden i nye rammer.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier