Dades udvider butikscenter med 6000 kvm

Farum Bytorv skal have flere butikker, og også 80-100 nye boliger indgår i projektet, som Furesø Kommunes borgmester glæder sig over.
Foto: PR
Foto: PR

Ejendomsinvesteringsselskabet Dades, der blandt andet ejer 12 butikscentre rundt i Danmark, igangsætter nu en udvidelse af Farum Bytorv med 6000 kvm.

"Udviklingsprojektet i Farum med fokus på både butikker og boliger ligger godt i tråd med Dades' investeringsstrategi, hvor vi bl.a. har fokus på behovet for attraktive familieboliger i Hovedstadsområdet. For mig at se er timingen helt rigtig. I Furesø Kommune er der efterspørgsel efter et større udvalg af udvalgsvarer og spisesteder samt behov for velbeliggende boliger. Jeg glæder mig til det videre udviklingsarbejde" siger Boris Nørgaard Kjeldsen, adm. direktør i Dades, i en pressemeddelelse.

Hos Furesø Kommune er man klar til at frasælge det nødvendige areal og rette lokalplanen til, så projektet bliver muligt at gennemføre. Dades' projekt skal ud over etableringen af butikker, spisesteder og boliger skabe attraktive byrum og gøre det let for såvel bilister, cyklister som gående at komme til og fra Farum Bytorv, fremgår det.

"Alt i alt vil en realisering af projektet betyde mere byliv, bedre indkøbsmuligheder, attraktive boliger og flere arbejdspladser. Det kan jeg kun være tilfreds med," siger borgmester Ole Bondo Christensen (S), i meddelelsen.

Dades-topchef: Træerne gror ikke ind i himlen

Dades vinker farvel til røde tal og jagter nye investeringer

1-0 til Dades i vestjysk kamp om detailkunder

Dades-topchef: "Vemodigt at sælge Datea" 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også