EjendomsWatch

1-0 til Dades i vestjysk kamp om detailkunder

I stedet for et helt nyt butikscenter i Holstebro, der blev standset af kirkelige protester, udvides det eksisterende Nørreport Centret, sådan som Dades har ønsket.

Foto: PR-illustration

Ejendomsinvesteringsselskabet Dades ser ud til at have trukket det længste strå i kampen om butikskunderne i Holstebro og omegn.

Et enigt byråd har således besluttet at udvikle byens Nørreport Centret, der er ejet af Dades, til et regionalt knudepunkt, oplyser Holstebro Kommune.

Dades vil udbygge indkøbscenter i Holstebro 

Dermed skrinlægges planerne om et konkurrerende center i Enghaven, efter at Aalborg-entreprenøren A. Enggaard i februar droppede disse planer.

"Det er byrådets opfattelse, at Dades har alle muligheder for at realisere visionerne, fordi investeringsselskabet dels ejer den bygningskapacitet, der skal inddrages, dels har den fornødne kapital, der er hele forudsætningen for udviklingsplanerne. Det at projekterne kan realiseres inden for en forholdsvis kort årrække spiller også en betydelig rolle," siger borgmester H.C. Østerby (S) i en pressemeddelelse.

Over for Dagbladet Holstebro forklarer Mogens Pedersen, centerudvikler bag det planlagte Enghavecenter, at han tog kontakt til Dades, da han pludselig stod med underskrevne lejekontrakter og interesserede butikker, der i stedet kan bidrage til, at en del nye kvadratmeter i Nørreport Centret fyldes op.

Første skridt i en udvidelse er, at en nuværende Rema 1000-butik rykkes ud og giver plads til 10 nye butikker i Nørreport Centret. Senere er der planer om bl.a. biograf med fem sale.

Mere fra EjendomsWatch

Redder Roof Management: "Vi glæder os til at få skibet på ret køl"

Roof Management kan ånde lettet op, efter at branchekollegaerne fra Nectar Invest overtager ejerskabet fra bl.a. direktør Camilla Dalum og Gefion-direktør Thomas Færch. ”Man havde mistet blikket for det basale,” lyder det fra Nectar-ejer i et interview med EjendomsWatch. Ifølge Roof-direktør har flere købere været på banen. (Opdateret)

Innovater vinder udbud af 100 boliger i Kalundborg

På toppen af bakken ved Kalundborg skal der bygges boliger på 9500 kvm grund. Køb er betinget af lokalplan, som ventes på plads inden for et år. Planen er at finde en køber til projektet. Udviklingschef er optimist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier