EjendomsWatch

1-0 til Dades i vestjysk kamp om detailkunder

I stedet for et helt nyt butikscenter i Holstebro, der blev standset af kirkelige protester, udvides det eksisterende Nørreport Centret, sådan som Dades har ønsket.

Foto: PR-illustration

Ejendomsinvesteringsselskabet Dades ser ud til at have trukket det længste strå i kampen om butikskunderne i Holstebro og omegn.

Et enigt byråd har således besluttet at udvikle byens Nørreport Centret, der er ejet af Dades, til et regionalt knudepunkt, oplyser Holstebro Kommune.

Dades vil udbygge indkøbscenter i Holstebro 

Dermed skrinlægges planerne om et konkurrerende center i Enghaven, efter at Aalborg-entreprenøren A. Enggaard i februar droppede disse planer.

"Det er byrådets opfattelse, at Dades har alle muligheder for at realisere visionerne, fordi investeringsselskabet dels ejer den bygningskapacitet, der skal inddrages, dels har den fornødne kapital, der er hele forudsætningen for udviklingsplanerne. Det at projekterne kan realiseres inden for en forholdsvis kort årrække spiller også en betydelig rolle," siger borgmester H.C. Østerby (S) i en pressemeddelelse.

Over for Dagbladet Holstebro forklarer Mogens Pedersen, centerudvikler bag det planlagte Enghavecenter, at han tog kontakt til Dades, da han pludselig stod med underskrevne lejekontrakter og interesserede butikker, der i stedet kan bidrage til, at en del nye kvadratmeter i Nørreport Centret fyldes op.

Første skridt i en udvidelse er, at en nuværende Rema 1000-butik rykkes ud og giver plads til 10 nye butikker i Nørreport Centret. Senere er der planer om bl.a. biograf med fem sale.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier