EjendomsWatch

Dades vinker farvel til røde tal og jagter nye investeringer

Et millionunderskud på bundlinjen er vendt til et stort plus hos Danmarks næststørste ejendomsselskab, Dades. Et frasalg af aktier i butikscenterporteføljen skal udvikle virksomheden yderligere og bane vejen for nye investeringer, bl.a. i boligprojekter.

Nørreport Centret i Holstebro er blandt de centre i Dades' portefølje, som i begyndelsen af 2018 kan få en medinvestor. | Foto: PR-illustration

Ejendomsgiganten Dades, som har en ejendomsportefølje på godt 20 mia. kroner, vil skaffe penge til at foretage nye investeringer. Det fortæller Boris Nørgaard Kjeldsen, adm. direktør i Dades, som netop har offentliggjort regnskab for det skæve år 2016/17.

Det viser et nettoresultat på 676 mio. kr. mod minus 44 mio. kr. året før, da negativ værdiregulering af selskabets gæld trak ned.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Vicedirektør i Heimstaden siger op

Magnus Nordholm har været en ledende skikkelse i den mest aktive udenlandske investor på det danske ejendomsmarked, Heimstaden, gennem 14 år.

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

FINGRENE I FONDSMIDLER: Fond har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier