EjendomsWatch

Dades-topchef: Træerne gror ikke ind i himlen

Efter en resultatfremgang på 37 pct. i seneste regnskab bliver væksten mindre i år, siger topchefen hos Dades i et interview med EjendomsWatch. Boligejendomme skal fylde langt mere hos ejendomsselskabet, der er tæt på at kunne kalde sig Danmarks største.

Foto: PR

"Der er jo ikke noget, der fortsætter i det uendelige. Det prøver vi at indrette vores forretning efter. Men for nærværende ser det rigtig fornuftigt ud, må jeg indrømme."

Adm. direktør Boris Nørgaard Kjeldsen fra ejendomsselskabet Dades slår den optimistiske, men forsigtige tone an, da han i et interview med EjendomsWatch uddyber selskabets netop aflagte årsregnskab.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier