FB Gruppen bygger boliger i Farum

Udvikleren ser muligheder i Furesø Kommunes befolkningstilvækst af især yngre familier. Projektet har også hentet kapital udefra.
Foto: PR-illustration
Foto: PR-illustration

Behovet for nye, mindre boliger har fået FB Gruppen til at opføre 32 lejligheder centralt i Farum med Crescendo som finansiel partner, skriver udvikleren i en pressemeddelse.

Opgørelser viser, at halvdelen af tilflytterne til Furesø er yngre familier med børn, der efterlyser rummelige boliger. Derfor bygges boligprojektet Rytterhus med tre- og firværelses lejligheder mellem 87 og 161 kvm.

"Visionen er, at Rytterhus skal have en blandet beboersammensætning, og derfor har vi sørget for at indrette boligerne, så de både tiltaler unge børnefamilier, seniorparrene — og alt derimellem," siger Hans-Bo Hyldig, adm. direktør hos FB Gruppen, i meddelelsen.

Vækst og infrastruktur

Befolkningstallet har for nyligt rundet 40.600 Farums hjemkommune Furesø, og det betyder, at der er et øget behov for nye boliger til de mange nye borgere. Samtidig er der ifølge FB Gruppen mange indbyggere i Farum, der har boet i parcelhus i mange år og som nu søger noget mindre, og gerne nyt.

Udvikleren kalder Farum attraktiv, fordi man via byens S-togsstation har godt en halv time til København og dermed kan pendle til arbejde eller studie i hovedstaden. Det har tiltrukket Crescendo som investor.

"Rytterhus er et kvalitetsbyggeri, der bliver leveret til en attraktiv kvadratmeterpris. Samtidig er der en stor efterspørgsel på mindre boliger i Farum. Derfor er projektet det perfekte match for os," fortæller Christian Stenbjerre, regionschef hos Crescendo, i meddelelsen.

FB Gruppen opruster med salgschef

Crescendo: Kritik af projektudbydere er ikke rettet mod os

FB Gruppen lander rekordregnskab

Crescendo formidler Nørrebro-ejendom til investorkreds

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også