EjendomsWatch

FB Gruppen lander rekordregnskab

Projekt- og ejendomsudvikleren FB Gruppen kan for 2016 præsentere et rekordregnskab, hvor omsætningen for første gang passerer 1 mia. kr., fortæller direktøren til Børsen. Han spår omsætningsvækst på 30-50 pct. indtil 2019.

På Grønttorvet, hvor FB Gruppen udvikler boliger, skal der blandt andet være en park med frugttræer. | Foto: PR

Når projektudvikleren FB Gruppen onsdag eftermiddag afholder generalforsamling, bliver det et rekordregnskab for helåret 2016, der skal godkendes. Det skriver Børsen, der har fået adgang til regnskabet.

Omsætningen passerer 1 mia. kr. for første gang i selskabets historie, fremgår det, ifølge mediet, af det endnu ikke godkendte årsregnskab for 2016. Derudover lander årets resultat på 146 mio. kr. i 2016, hvor det ikke fremgår, hvorvidt det er før eller efter skat. I 2015 havde FB Gruppen et driftsresultat på 62,3 mio. kr., fremgår det af årsregnskabet fra 2015.

Også egenkapitalen går frem til 164 mio. kr. i 2016, fremgår det. Direktør og medejer Hans Bo Hyldig fortæller til mediet, at han fremadrettet spår vækst.

"I de næste tre år vil der være en gennemsnitlig omsætning på over 1 mia. kr. om året. Vi vil ligge lavest i 2017, hvilket hænger sammen med, at vi indtægtsfører, når vi afleverer. Indtægterne afhænger meget af afleveringstempoet og vil komme væsentligt højere op i 2018 og 2019," siger direktøren, der forventer omsætninger i lejet 1,3-1,5 mia. kr. i de kommende år, til avisen.

FB Gruppen er i øjeblikket pensionskassens PKA's samarbejdspartner i Valbys nye byområde, Grønttorvet, hvor der skal bygges boliger til 5000 mennesker.

Spiselig park på vej i Valby

Pensionsselskab bygger bofællesskab til ældre for 120 mio. kr.  

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier