FB Gruppen lander rekordregnskab

Projekt- og ejendomsudvikleren FB Gruppen kan for 2016 præsentere et rekordregnskab, hvor omsætningen for første gang passerer 1 mia. kr., fortæller direktøren til Børsen. Han spår omsætningsvækst på 30-50 pct. indtil 2019.
På Grønttorvet, hvor FB Gruppen udvikler boliger, skal der blandt andet være en park med frugttræer. | Foto: PR
På Grønttorvet, hvor FB Gruppen udvikler boliger, skal der blandt andet være en park med frugttræer. | Foto: PR

Når projektudvikleren FB Gruppen onsdag eftermiddag afholder generalforsamling, bliver det et rekordregnskab for helåret 2016, der skal godkendes. Det skriver Børsen, der har fået adgang til regnskabet.

Omsætningen passerer 1 mia. kr. for første gang i selskabets historie, fremgår det, ifølge mediet, af det endnu ikke godkendte årsregnskab for 2016. Derudover lander årets resultat på 146 mio. kr. i 2016, hvor det ikke fremgår, hvorvidt det er før eller efter skat. I 2015 havde FB Gruppen et driftsresultat på 62,3 mio. kr., fremgår det af årsregnskabet fra 2015.

Også egenkapitalen går frem til 164 mio. kr. i 2016, fremgår det. Direktør og medejer Hans Bo Hyldig fortæller til mediet, at han fremadrettet spår vækst.

"I de næste tre år vil der være en gennemsnitlig omsætning på over 1 mia. kr. om året. Vi vil ligge lavest i 2017, hvilket hænger sammen med, at vi indtægtsfører, når vi afleverer. Indtægterne afhænger meget af afleveringstempoet og vil komme væsentligt højere op i 2018 og 2019," siger direktøren, der forventer omsætninger i lejet 1,3-1,5 mia. kr. i de kommende år, til avisen.

FB Gruppen er i øjeblikket pensionskassens PKA's samarbejdspartner i Valbys nye byområde, Grønttorvet, hvor der skal bygges boliger til 5000 mennesker.

Spiselig park på vej i Valby

Pensionsselskab bygger bofællesskab til ældre for 120 mio. kr.  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Visualisering af første fase af Coop Byen. | Foto: PR-visualisering / Arkitema

Coop sælger fra for milliardbeløb