EjendomsWatch

FB Gruppen opruster med salgschef

Udviklerkoncernen henter salgschef hos konkurrent til nyoprettet stiilling. Her skal hun arbejde med at øge tilfredsheden blandt købere af FB Gruppens projektboliger.

Ann-Beth Senger, salgschef hos FB Gruppen. | Foto: PR

FB Gruppen har ansat Ann-Beth Senger som salgschef i en ny stilling hos projekt- og ejendomsudviklerkoncernen, fremgår det af en pressemeddelelse. Ann-Beth Senger kommer fra fem år i en lignende stilling som salgschef hos Bonava, der tidligere hed NCC Bolig.

"Med sin mangeårige erfaring med koordinering af salgsprocessen og evne til at skabe høj kundetilfredshed bliver Ann-Beth en central figur i det team, der skal bidrage til at styrke vores positive brand inden for kvalitetsbyggeri," siger Hans-Bo Hyldig, adm. direktør hos FB Gruppen, i meddelelsen.

Ifølge FB Gruppen skal den nye salgschef samarbejde med ejendomsmæglere om at gøre købet selskabets projektboliger mere overskueligt for kunderne.

"Jeg kan bruge min erfaring fra mine tidligere ansættelser. Her har jeg været med til at bygge en salgsorganisation op helt fra bunden samt være købernes røde tråd i processen fra underskrift af købsaftalen til køb af boligen," siger Ann-Beth Senger i pressemeddelelsen.

Hun har tidligere været salgschef for Becker & Nielsen samt Schaumann Development.

FB Gruppen lander rekordregnskab

Gefion Group henter direktør hos Bonava

MT Højgaard henter direktør hos Bonava

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier