EjendomsWatch

Højt byggeri på vej til Billund

Udvalg nikker ja til nyt højhusbyggeri centralt i byen. Projektudviklers planer rummer både boliger og erhverv.

Foto: Colourbox

Meget tyder på, at projektudvikler Claus Junge får grønt lys til et nyt byggeri i Hovedgaden i Billund. Det skriver Jydskevestkysten.

Politikerne i Billund Kommunes teknik- og miljøudvalg har godkendt den nye lokalplan, der skal give mulighed for et nyt byggeri i op til fem etager i området mellem Hovedgaden, Ole Kirks Vej og Granvej.

Claus Junge vil gerne vente med at fortælle nærmere om sine konkrete planer for området, til lokalplanen er endeligt vedtaget i byrådet, men i forbindelse med igangsættelsen af lokalplanen for knap et år siden sagde han til Jydskevestkysten, at han arbejdede på en kombination af butik eller erhverv i stueplan og boliger på etagerne ovenover.

Lego-pengetanks samarbejde med boligforening får grønt lys

Investor opgiver plan om salg af ejendomme for 700 mio. kr.

Ejendomsinvestor spotter nye forretningsmuligheder med 220 km i timen

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Nye finansieringsvilkår ændrer markedet for ejendomsudvikling markant

Det nuværende rentemarked og kommende krav fra Finanstilsynet vil medføre en kraftig forringelse af ejendomsbranchens finansieringsvilkår. Det skaber muligheder for både ejendomsudviklere og ejendomsinvestorer, især dem, som formår at agere i et tiltagende komplekst juridisk miljø, lyder det fra Bech-Bruun-advokat i denne klumme.

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier