EjendomsWatch

Højt byggeri på vej til Billund

Udvalg nikker ja til nyt højhusbyggeri centralt i byen. Projektudviklers planer rummer både boliger og erhverv.

Foto: Colourbox

Meget tyder på, at projektudvikler Claus Junge får grønt lys til et nyt byggeri i Hovedgaden i Billund. Det skriver Jydskevestkysten.

Politikerne i Billund Kommunes teknik- og miljøudvalg har godkendt den nye lokalplan, der skal give mulighed for et nyt byggeri i op til fem etager i området mellem Hovedgaden, Ole Kirks Vej og Granvej.

Claus Junge vil gerne vente med at fortælle nærmere om sine konkrete planer for området, til lokalplanen er endeligt vedtaget i byrådet, men i forbindelse med igangsættelsen af lokalplanen for knap et år siden sagde han til Jydskevestkysten, at han arbejdede på en kombination af butik eller erhverv i stueplan og boliger på etagerne ovenover.

Lego-pengetanks samarbejde med boligforening får grønt lys

Investor opgiver plan om salg af ejendomme for 700 mio. kr.

Ejendomsinvestor spotter nye forretningsmuligheder med 220 km i timen

Forsiden lige nu

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Nedenfor bringes en oversigt over de væsentligste historier i den forløbne uge, hvor pensionsmidler tilflød både Horsens og Helsingør, en diskret fond solgte fra i København, MT Højgaard tabte penge, mens NCC købte op og hvor makkerparret bag Gefion Group uddybede deres forretningsmodel i et i interview med EjendomsWatch.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier