EjendomsWatch

Investor opgiver plan om salg af ejendomme for 700 mio. kr.

100.000 kvm ejendomme til den nette sum af 700 mio. kr. lød tilbuddet fra en jysk investor tidligere i år. Nu er salget trukket tilbage, og hovedparten af ejendommene beholder investoren selv. Et antal boligejendomme har dog fået nye ejere, siger hovedpersonen, der tager en lektie med omkring mæglere fra forløbet, lyder til over for EjendomsWatch.

Foto: PR

Ejendomsinvestor Mogens Zinck fra Vejle gik med en plan om at sælge sine knap 100.000 kvm erhvervejendomme, men den er nu skrottet. Buddene har ifølge investoren været for lave, og derfor beholder han nu i stedet porteføljen selv.

"Vi har fået flere bud, men prisen lå ikke der, hvor vi synes, den skulle ligge. I sidste ende blev det et nej tak, for vi vil egentlig gerne beholde ejendommene selv," siger Mogens Zinck til EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier