Lego-pengetanks samarbejde med boligforening får grønt lys

Aftale om boligbyggeri i Billund er nu på plads. Projektet rummer forskellige boligtyper.
Foto: PR
Foto: PR

Byggeriet på hjørnegrunden Vejlevej/Hans Jensens Vej i Billund Centrum er nu på papiret på plads, idet de tre parter Kirkbi, Billund Boligforening (Bovia) og Billund Kommune har skrevet under på aftalen, skriver Jydskevestkysten.

Aftalen dækker over 6300 kvm boliger fordelt på 20-30 almene boliger, ca. 25 private boliger samt 10 nye demensboliger med forbindelse til Billund Plejecenter.

"Billund Boligforening oplever konstant efterspørgsel på velbeliggende og attraktive lejeboliger. Derfor er vi meget glade for at være en del af dette fællesprojekt som er spændende og unikt, både med hensyn til de blandede ejerformer og det flotte design," siger Jørgen Bjerg Sørensen, formand for Billund Boligforening, til Jydskevestkysten.

Arealet, hvor der skal bygges boliger, er ejet af Kirkbi og Billund Kommune. Projektet er en del af planerne for byudviklingplanerne Billund Byvision, der er skabt med støtte fra Realdania og Kirkbi sammen med Bjarke Ingels Group og Urgent Agency, der har designet planen.

Lego-pengetank og almen boligforening går sammen

Investor opgiver plan om salg af ejendomme for 700 mio. kr.

Lego-pengetank fortsætter sin vækst i ejendomme

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også