EjendomsWatch

Skou Gruppen lancerer eget betonselskab

Kapacitetsudfordringer i byggebranchen får entreprenørkoncernen til at danne selskabet SG Beton. Det skal føre til øget fortjeneste, siger adm. direktør.

Martin Skou Heidemann, adm. direktør i Skou Gruppen, er medejer af det nye datterselskab. | Foto: Niels Hougaard/Polfoto

Skou Gruppen udvider egenproduktionen med datterselskabet SG Beton, skriver Børsen. Selskabet skal levere beton og udføre jord- og kloakarbejde til byggerier for professionelle bygherrer.

Ifølge Skou Gruppens tekniske direktør, Jesper Egund, der også bliver adm. direktør i SG Beton, har presset på specielt nybyggeri gjort betonarbejdet besværligt, fordi udbuddet af leverandører og underentreprenører med de rette kompetencer ikke kan følge med efterspørgslen.

"Det er meget nemmere at styre, når vi selv kan producere og udføre arbejdet. Det er en stor fordel for os også at have egenproduktion af beton, så vi kan gøre arbejdet endnu billigere og meget mere smidigt," siger Jesper Egund til Børsen.

Skou Gruppen er hovedejer af det nye selskab, og herudover består ejerkredsen i SG Beton af Jesper Egund, Skou Gruppens adm. direktør, Martin Skou Heidemann, og Claus Willumsen. I starten af året etablerede Skou Gruppen det selvstændige datterselskab SG Totalentreprise, der varetager totalentrepriser på bar mark for private og offentlige udbydere. Skou Gruppen har i forvejen selv fagene tømrer, murer og el i egenproduktion.

Udbudssejre fylder Skou Gruppens pipeline

Skou Gruppen etablerer entrepriseselskab

Fremstormende Skou Gruppen stopper vækstjagten

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Nye finansieringsvilkår ændrer markedet for ejendomsudvikling markant

Det nuværende rentemarked og kommende krav fra Finanstilsynet vil medføre en kraftig forringelse af ejendomsbranchens finansieringsvilkår. Det skaber muligheder for både ejendomsudviklere og ejendomsinvestorer, især dem, som formår at agere i et tiltagende komplekst juridisk miljø, lyder det fra Bech-Bruun-advokat i denne klumme.

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier