Skou Gruppen lancerer eget betonselskab

Kapacitetsudfordringer i byggebranchen får entreprenørkoncernen til at danne selskabet SG Beton. Det skal føre til øget fortjeneste, siger adm. direktør.
Martin Skou Heidemann, adm. direktør i Skou Gruppen, er medejer af det nye datterselskab. | Foto: Niels Hougaard/Polfoto
Martin Skou Heidemann, adm. direktør i Skou Gruppen, er medejer af det nye datterselskab. | Foto: Niels Hougaard/Polfoto

Skou Gruppen udvider egenproduktionen med datterselskabet SG Beton, skriver Børsen. Selskabet skal levere beton og udføre jord- og kloakarbejde til byggerier for professionelle bygherrer.

Ifølge Skou Gruppens tekniske direktør, Jesper Egund, der også bliver adm. direktør i SG Beton, har presset på specielt nybyggeri gjort betonarbejdet besværligt, fordi udbuddet af leverandører og underentreprenører med de rette kompetencer ikke kan følge med efterspørgslen.

"Det er meget nemmere at styre, når vi selv kan producere og udføre arbejdet. Det er en stor fordel for os også at have egenproduktion af beton, så vi kan gøre arbejdet endnu billigere og meget mere smidigt," siger Jesper Egund til Børsen.

Skou Gruppen er hovedejer af det nye selskab, og herudover består ejerkredsen i SG Beton af Jesper Egund, Skou Gruppens adm. direktør, Martin Skou Heidemann, og Claus Willumsen. I starten af året etablerede Skou Gruppen det selvstændige datterselskab SG Totalentreprise, der varetager totalentrepriser på bar mark for private og offentlige udbydere. Skou Gruppen har i forvejen selv fagene tømrer, murer og el i egenproduktion.

Udbudssejre fylder Skou Gruppens pipeline

Skou Gruppen etablerer entrepriseselskab

Fremstormende Skou Gruppen stopper vækstjagten

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også