Arkil vil have del i markedet for nybyggeri

Målet med ny afdeling hos entreprenørkoncernen er indtjening fra første dag og en afdeling på 50-60 ansatte i slutningen af 2018.
Foto: PR
Foto: PR

Den børsnoterede anlægsentreprenør Arkil oplever vækst inden for nybyggeri, de såkaldte råhusentrepriser. Entreprenørkoncernen opretter derfor en ny afdeling dedikeret til forretningsområdet, skriver Licitationen.

"Mens vi i Arkil tidligere primært har beskæftiget os med traditionelt anlægsarbejde under jorden, så går vi nu, lidt populært sagt, i luften. Råhuse er et område, som vi ser rigtig gode muligheder i," siger Erik Berg Madsen, divisionsdirektør for bro og beton hos Arkil, til Licitationen.

Arkil kommer med den nye afdeling til at jagte opgaver inden for anlægskonstruktioner og råhuse mere målrettet fremover. Arkil har hidtil udført råhusentrepriser som en mindre del i tilknytningen til øvrige aktiviteter. I den nye omstrukturering og udvidelse af organisationen bliver betonkonstruktioner et væsentligt satsningsområde i forretningen.

Den nye afdeling får kontor i Randers og har en målsætning om 50-60 medarbejdere ved udgangen af 2018, hvoraf en stor del findes i organisationen, mens der også skal mandes op i et omfang, som Arkil ikke ønsker at melde ud. Ifølge Erik Berg Madsen er planen, at den nye satsning "skal tjene penge fra dag ét".

Byggeprojekter forsinkes af ventetid på betonelementer

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også