EjendomsWatch

Arkil vil have del i markedet for nybyggeri

Målet med ny afdeling hos entreprenørkoncernen er indtjening fra første dag og en afdeling på 50-60 ansatte i slutningen af 2018.

Foto: PR

Den børsnoterede anlægsentreprenør Arkil oplever vækst inden for nybyggeri, de såkaldte råhusentrepriser. Entreprenørkoncernen opretter derfor en ny afdeling dedikeret til forretningsområdet, skriver Licitationen.

"Mens vi i Arkil tidligere primært har beskæftiget os med traditionelt anlægsarbejde under jorden, så går vi nu, lidt populært sagt, i luften. Råhuse er et område, som vi ser rigtig gode muligheder i," siger Erik Berg Madsen, divisionsdirektør for bro og beton hos Arkil, til Licitationen.

Arkil kommer med den nye afdeling til at jagte opgaver inden for anlægskonstruktioner og råhuse mere målrettet fremover. Arkil har hidtil udført råhusentrepriser som en mindre del i tilknytningen til øvrige aktiviteter. I den nye omstrukturering og udvidelse af organisationen bliver betonkonstruktioner et væsentligt satsningsområde i forretningen.

Den nye afdeling får kontor i Randers og har en målsætning om 50-60 medarbejdere ved udgangen af 2018, hvoraf en stor del findes i organisationen, mens der også skal mandes op i et omfang, som Arkil ikke ønsker at melde ud. Ifølge Erik Berg Madsen er planen, at den nye satsning "skal tjene penge fra dag ét".

Byggeprojekter forsinkes af ventetid på betonelementer

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier