EjendomsWatch

Arkil vil have del i markedet for nybyggeri

Målet med ny afdeling hos entreprenørkoncernen er indtjening fra første dag og en afdeling på 50-60 ansatte i slutningen af 2018.

Foto: PR

Den børsnoterede anlægsentreprenør Arkil oplever vækst inden for nybyggeri, de såkaldte råhusentrepriser. Entreprenørkoncernen opretter derfor en ny afdeling dedikeret til forretningsområdet, skriver Licitationen.

"Mens vi i Arkil tidligere primært har beskæftiget os med traditionelt anlægsarbejde under jorden, så går vi nu, lidt populært sagt, i luften. Råhuse er et område, som vi ser rigtig gode muligheder i," siger Erik Berg Madsen, divisionsdirektør for bro og beton hos Arkil, til Licitationen.

Arkil kommer med den nye afdeling til at jagte opgaver inden for anlægskonstruktioner og råhuse mere målrettet fremover. Arkil har hidtil udført råhusentrepriser som en mindre del i tilknytningen til øvrige aktiviteter. I den nye omstrukturering og udvidelse af organisationen bliver betonkonstruktioner et væsentligt satsningsområde i forretningen.

Den nye afdeling får kontor i Randers og har en målsætning om 50-60 medarbejdere ved udgangen af 2018, hvoraf en stor del findes i organisationen, mens der også skal mandes op i et omfang, som Arkil ikke ønsker at melde ud. Ifølge Erik Berg Madsen er planen, at den nye satsning "skal tjene penge fra dag ét".

Byggeprojekter forsinkes af ventetid på betonelementer

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 2: Over grænsen

Udenlandske investormilliarder tilflyder i højere grad end nogensinde før det danske ejendomsmarked, hvilket skaber grobund og et lukrativt marked for lokale aktører, der ønsker at give en hjælpende hånd.

Arkitektchef fratræder "efter gensidig aftale"

Erik Arkitekter i Viborg har ved årsskiftet sagt farvel til sin adm. direktør, der også har været partner. Forretningsudvikling kræver et blik for nuancerne hos hver kunde, uddyber virksomheden.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier