EjendomsWatch

Topchefen fra Sjælsø er klar til nye sats efter konkurs

Flemming Joseph Jensen knoklede videre som øverste chef, da Sjælsø Gruppen gik konkurs. Navnet blev i stedet Sjælsø Management, som kun har haft øjnene på Københavnsområdet. Nu er tiden inde til at udvide geografisk og dreje fokus en smule. Blandt andet vil Sjælsø Management satse på boliger til ældre.

Flemming Joseph Jensen foran Bolværket, som var et projekt i det gamle Sjælsø Gruppen. Koncernen solgte for ca. fem år siden halvdelen til Pensam, mens resten blev solgt som ejerlejligheder. Dengang medvirkede Pensam til byggefinansieringen, og det samarbejde markerede et nyt samarbejde mellem pensionssektoren og ejendomsudviklerne. | Foto: Stine Bidstrup

Fire år efter Sjælsø Gruppen krakkede, lever Sjælsø Management i bedste velgående – som en Fugl Føniks genopstået af asken.

Den tidligere topchef for Sjælsø Gruppen, Flemming Joseph Jensen, som nu står i spidsen for efterfølgeren, står på Teglholmen i Københavns Sydhavn med en lamineret folder rullet sammen i hånden. Drejer han rundt om sig selv, kan han se flere af de byggeprojekter, der er beskrevet i folderen. Den viser et udsnit af Sjælsø Managements projekter, som alle ligger i Københavnsområdet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Mandagens konkurser fra Statstidende

Firmaer inden for ejendomsservice, byggeri og detailhandel er blandt de i alt 65 konkurser og to forslag til rekonstruktion, som optræder på dagens liste. Endelig er tidligere ejendomshandler Hanne Nørrisgaard ikke længere under rekonstruktion. Listen leveres af Statstidende.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier