EjendomsWatch

Duo bygger boliger på Københavns Vestegn for 250 mio. kr.

117 bolig er på vej i ny bydel. Med aftalen samarbejder parterne nu om projekter for 600 mio. kr. og har planer om flere.

Foto: AI Arkitekter

Den Holstebrobaserede udvikler Gråkjær og ejendomsselskabet Koncenton fra Aarhus bygger 117 boliger i det nye bykvarter Islevhaveby i Rødovre vest for København. Projektsummen er 250 mio. kr., skriver Gråkjær i en pressemeddelelse.

Koncenton, hvis strategi er at udbyde investeringsejendomme til danske investorer, overtager i første omgang de i alt 10.200 kvm boliger efter opførelse, mens 300 kvm er solgt til anden side. Gråkjær er totalentreprenør og står desuden for byggefinansieringen.

"Vi er glade for endnu en gang at samarbejde med Gråkjær om et stort boligprojekt, da vi har et fremragende samarbejde på de andre sager, der opføres lige nu," siger Anders Bangsgaard, indkøbschef i Koncenton, i meddelelsen.

Boligerne opføres i en karré i højden to til fire etager omkransende en gårdhave. De 117 boliger vil have varierende størrelse fra et til fem værelser, hvilket ifølge de to partnere skal sikre en blandet beboersammensætning.

Mere på vej

Det er tredje gang, at Koncenton og Gråkjær indgår samarbejde om opførelsen af et boligprojekt. Projekterne har tilsammen en værdi på 600 mio. kr.

Henrik Skaarup, direktør for Gråkjær Erhverv, fortæller, at flere projekterne er på fra duoen. Det bliver dog enten i København eller Aarhus, fordi udvikleren kun tilbyder boligprojekter omkring landets to største byområder.

"Koncenton er en stærk og pålidelig samarbejdspartner, og vi arbejder sammen på at realisere endnu flere projekter, efter samme model som de tre sager, vi allerede har i hus," siger Henrik Skaarup i meddelelsen.

Ud over det aktuelle projekt i Rødovre opfører Gråkjær i øjeblikket 25 ejerlejligheder på Nørrebro i København og 228 ungdomsboliger i Valby med Koncenton som samarbejdspartner og slutbruger. Projektet på Nørrebro afsluttes primo 2018, mens de 228 ungdomsboliger i Valby forventes at stå færdige i efteråret 2018.

Gråkjær er ejet af Graakjær-familien, mens Koncenton via flere selskaber er ejet af Anders Marcus, Aarhus, og Peter Krogsgaard Jørgensen, Skanderborg.

Entreprenør har fået fisk og boliger på radaren

Projektmager sælger ungdomsboliger for 100 millioner

TK Development udvikler og sælger 127 ungdomsboliger

Mere fra EjendomsWatch

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier