EjendomsWatch

TK Development udvikler og sælger 127 ungdomsboliger

Projektudvikleren skal udvikle ejendommen Domus Vista på Frederiksberg, før det sælges til ejendomsselskabet Koncenton.

Foto: Martin Kurt Haglund/Polfoto (arkiv)

Den børsnoterede projektudvikler TK Development skal bygge 127 ungdomsboliger på Frederiksberg i bycentret Domus Vista, oplyser selskabet i en meddelelse.

Det er KFI Erhvervsdrivende Fond, der ejer centerdelen af Domus Vista, hvor førstesalen skal omdannes til ungdomsboliger — boliger, der allerede er betinget solgt til ejendomsselskabet Koncenton, der kommer til at stå for udlejningen og vil udbyde projektet til danske investorer.

"Byernes tiltrækningskraft lægger stort pres på boligmarkedet. Som ejendomsinvestor kan man være med til at opfylde det boligbehov, der er i byerne, og samtidig opnå et attraktivt afkast," siger Oliver Peters, investeringsdirektør i Koncenton, i meddelelsen.

Som en del af projektet sælger KFI førstesalen i centret til TK Development, der har indgået aftale med entreprenørfirmaet TL Byg om at ombygge førstesalen til ungdomsboliger.

123 af de 127 ungdomsboliger på første salen bliver et-værelses lejligheder, mens de sidste fire får to værelser.

"Vi er meget tilfredse med at forestå udvikling, opførelse og salg af de mange ungdomsboliger. Det kommer til at give ejendommen og hele området et løft. Det passer samtidig rigtig fint ind i vores strategi om at udvikle flere boligprojekter," siger adm. direktør Frede Clausen, TK Development, i meddelelsen.

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier