EjendomsWatch

TK Development udvikler og sælger 127 ungdomsboliger

Projektudvikleren skal udvikle ejendommen Domus Vista på Frederiksberg, før det sælges til ejendomsselskabet Koncenton.

Foto: Martin Kurt Haglund/Polfoto (arkiv)

Den børsnoterede projektudvikler TK Development skal bygge 127 ungdomsboliger på Frederiksberg i bycentret Domus Vista, oplyser selskabet i en meddelelse.

Det er KFI Erhvervsdrivende Fond, der ejer centerdelen af Domus Vista, hvor førstesalen skal omdannes til ungdomsboliger — boliger, der allerede er betinget solgt til ejendomsselskabet Koncenton, der kommer til at stå for udlejningen og vil udbyde projektet til danske investorer.

"Byernes tiltrækningskraft lægger stort pres på boligmarkedet. Som ejendomsinvestor kan man være med til at opfylde det boligbehov, der er i byerne, og samtidig opnå et attraktivt afkast," siger Oliver Peters, investeringsdirektør i Koncenton, i meddelelsen.

Som en del af projektet sælger KFI førstesalen i centret til TK Development, der har indgået aftale med entreprenørfirmaet TL Byg om at ombygge førstesalen til ungdomsboliger.

123 af de 127 ungdomsboliger på første salen bliver et-værelses lejligheder, mens de sidste fire får to værelser.

"Vi er meget tilfredse med at forestå udvikling, opførelse og salg af de mange ungdomsboliger. Det kommer til at give ejendommen og hele området et løft. Det passer samtidig rigtig fint ind i vores strategi om at udvikle flere boligprojekter," siger adm. direktør Frede Clausen, TK Development, i meddelelsen.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier